[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
Przed wymiana było tak samo. Wał i oba wałki wydechowe ustawione w punkt. Wiec co pozostaje jak nie łańcuszek. Czujnik halla tez podmienialem wiec można go wykluczyć.beyer28 pisze:A to wina łancuszka? Może rozrząd źle ustawiony...a przed wymianą tyle samo miałeś?macisz12 pisze:
Przyjdzie mi jeszcze raz sie dobrać do nastawnikow ale juz niestety rozpinajac rozrząd bo drażni mnie ta odchylka na -10.
Napewno nie wolno przyciągać wymian oleju ani nie lac byle jakiego oleju, bo to ze nastawniki padaja to głownie przez właśnie olej. Ja jak stare wycignolem to było sporo syfku na siatce nastawnika i myślę ze przez to nastawniki padły. Może też jest w tym mojej winy ze jak kupilem auto to nie wyminilem oleju tylko uwierzyłem poprzedniemu właścicielowi ze wymienił. Gorąco go pozdrawiam
masakra od osatnich postów ani razu mi nie zastukał natomiast Vagiem g o przeleciałem i wyszedł błąd sporadyczny
Address 01 -------------------------------------------------------
1 Fault Found:
17748 - Camshaft Position Sensor (G40) / Engine Speed Sensor (G28): Incor. Correlation
P1340 - 35-10 - - - Intermittent
Readiness: 0000 0000
1 Fault Found:
17748 - Camshaft Position Sensor (G40) / Engine Speed Sensor (G28): Incor. Correlation
bądź sobą, wariatów też lubią
To może podmień na początek G40. A co masz w grupie 093?preston81 pisze:masakra od osatnich postów ani razu mi nie zastukał natomiast Vagiem g o przeleciałem i wyszedł błąd sporadyczny
1 Fault Found:
A co to są za błędy? nastawnika?preston81 pisze:masakra od osatnich postów ani razu mi nie zastukał natomiast Vagiem g o przeleciałem i wyszedł błąd sporadyczny
1 Fault Found:
Oj to trzeba migiem wymieniać, bo u mnie już 11tysi przejechane od ostatniej wymiany. Nowy Motul, albo Valvoline, do tego 2 strzykawy ceramizera i musi być lepiejmacisz12 pisze:Napewno nie wolno przyciągać wymian oleju ani nie lac byle jakiego oleju, bo to ze nastawniki padaja to głownie przez właśnie olej.