![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Tuner TV - problem z uruchomieniem
[D2 FL ALL ] Tuner TV - problem z uruchomieniem
Witam, mam problem z TV w mojej A8. Otóż po próbie włączenia telewizji na chwile pojawiają się takie pasy na ekranie ,po czym znikają i pojawiają się ponownie. Dodam że nie reaguje na zmiane kanału czy AV. Wygląda to tak jakby tuner chciał się uruchomić, ale nie może
Załączam filmik :
Z góry dzięki za pomoc.
Załączam filmik :
Z góry dzięki za pomoc.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Z okolic Ostrołęki.
DODANO:
Generalnie tuner nie byłby mi do niczego potrzebny, gdyby nie to że chcę przez niego podłączyć dekoder DVB-T.
DODANO:
Generalnie tuner nie byłby mi do niczego potrzebny, gdyby nie to że chcę przez niego podłączyć dekoder DVB-T.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2014, 22:32 przez karols, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
dobra nie bede dublowal tematów u mnie jest tak tuner poprostu nic nie wyświetla podlaczylem do niego tuner wiwa hd który tu polecaliście również nic się nie dzieje ...
zasilanie jest jednak na ekranie nie wyswietla sie nic a powinno wyswietlac się menu wiwy ... co zrobiłem źle ?
nie wiem co to za wtyczka
![Obrazek]()
![Obrazek]()
podlaczenie tunera
![Obrazek]()
![Obrazek]()
zasilanie jest jednak na ekranie nie wyswietla sie nic a powinno wyswietlac się menu wiwy ... co zrobiłem źle ?
nie wiem co to za wtyczka
podlaczenie tunera
bądź sobą, wariatów też lubią
wiesz co slyszalem ze do tv wiwa jest slaba ale inni chwalą , osobiscie nawet nie sprawdzalem bo chodzi mi tylko o odtwarzanie zawartości hdd/ pendrive wiec fotki filmy muzyka , tv mnie nie interesuje
także ci nie odpowiem na to pytanie a poki co podlaczylem na szybko zeby zobaczyc czy dziala i jak dziala moim zdaniem jest spoko nic lepszego nie potrzeba do takiego malego ekraniku
musze teraz tą irde jakoś przedłużyć i sensownie wyprowadzic 

bądź sobą, wariatów też lubią