Jedne są bez palców skórzane i drugie ale bardzo cienkie z palcami. Jak śmigałem na taksówce gdzie non stop trzeba było wyłazić z samochodu to się przydawały. Następnym plusem było to że dawały dobre trzymanie kierownicy i szybkie śmiganie po krzyżówkach, zakrętach i osiedlowych parkingach było miodzio
![]() |
![]() |
![]() |
Rekawiczki skórzane
-
ernesto
hehe a ja napiszę że posiadam 2 rodzaje rękawiczek 
Jedne są bez palców skórzane i drugie ale bardzo cienkie z palcami. Jak śmigałem na taksówce gdzie non stop trzeba było wyłazić z samochodu to się przydawały. Następnym plusem było to że dawały dobre trzymanie kierownicy i szybkie śmiganie po krzyżówkach, zakrętach i osiedlowych parkingach było miodzio
Ogólnie teraz leżą w schowku ale przydają się na chłodne dni jak trzeba wyjść i iść gdzieś 
- tutenhamon
- Super Klubowicz

Ja jestem na tak ,jak najbardziej ale proponował bym raczej coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=3998648770 .