A8 D3 4.2 by AMSTAFF
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
no coś się kolega z deka pomylił... hehebeyer28 pisze:Gangsterska fura, jak na prawdziwego gangstera przystało
no raczej raczej...Jakub pisze:Amstaff to raczej z dugiej strony barykady
preston81 pisze:, a ze spytam ile taka przyjemność kosztuje bo tutaj była modernizacja spora auta - widziałem w podanym temacie "jak auto się zmieniało"? i auto odmłodzone pomino ze to 2003 rok wygląda na sporo młodsze:)
w wolnej chwili napiszę Ci priva
hmm...Korton pisze:co masz do zrobienia/modzenia?
do modzenia to radzej na razie nic nie mam.. bo skupić się trzeba na rzeczach bieżących tj.:
wahacz szt.1 do wymiany
klocki przód do wymiany
pasek alternatora do wymiany
czujnik parktronika prawy przód muszę przymocować bo wpadł do środka (silikonik puścił)
no i kilka rzeczy w elektronice... bo po wymianie środka przez Jacentego ładnie to wszystko wygląda,ale nie działają np. podgrzewania stołków, nie działa pamieć fotela itd. sypnęło trochę błędami, które związane są z ową wymianą
Podejrzewam że będzie to ciężki temat bo jakby to było takie hop-śup to pewnie już byłoby dawno ogarnięte... tym bardziej że od wymiany środka trochę czasu już minęło
no ale... zobaczymy!
no i jeszcze problem z akumulatorem,który z dnia na dzień umiera... według wskazań na MMI.
Nie wiem czy jest to nadal ten sam problem, który JIMM miał kiedyś i opisywał na forum, że coś mu kradło prąd czy poprostu sam aku jest już mizerny <niewiem>
Z rzeczy kosmetycznych... to parę elementów plaskikowych z wymienionego na jasny środek jest w innym odcieniu beżu, gryzie się trochę z całością i to też trzeba byłoby ogarnąć co by oka nie drażnić. I to tak jak na razie chyba...
dzięki dobrze wiedzieć <okioki>macisz12 pisze:Też chcę takie. Gratuluje zakupu. Piękne autko. Mieszkam nie daleko Łodzi może uda się kiedyś na żywo oblukac tego cukiereczka. Jakbyś potrzebował vaga to służę pomocą. Pozdrawiam.
przecież też masz takie... widzę w profilu
ps. jak mnie wypatrzysz to śmiało zatrzymuj do kontroli
http://www.a8team.pl/nacpana-menelka-ob ... t11981.htmbeyer28 pisze:Przyznaję, że strzelałem z tym gangsterem Zasugerowałem się furą Amstaff robisz w policji?AMSTAFF pisze:no coś się kolega z deka pomylił... hehebeyer28 pisze:Gangsterska fura, jak na prawdziwego gangstera przystało
beyer28 pisze:policja w niczym Ci nigdy nie pomoże, a wręcz przeciwnie. Menda całe życie będzie mendą.
Posłuchajcie tego, coś w temacie http://damodrzexxx.wrzuta.pl/audio/5OZj ... iziol_maku
ja...?
no co ty... JP 100% ziom!
a między nami to ja po nocach urywam ludziom lusterka z Esek, wyrywam halogeny,kratki ze zderzaków i ogólnie sprawy około samochodowe mnie interesują....
tylko bez pucy ziom!
koniec OT
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
Orange udosteponia taką kamerkę, pierwszy miesiac jest gratis, potem chyba 59/69 za miesiąc i możesz do 4 chyba kamerek dokupić. Warunek to musi być wifirifi żeby to banglało i jakiś smartphone.rollo_tomasi pisze:Oficjalne gratulacje!
Przygladalem sie poszukiwaniom z bardzo bliska i wiem, ze do szczescia Amstaffowi brakuje tylko monitoringu garazu z dostępem zdalnym z domu, najlepiej z kilku ujęć. ;-)
Widziałem w programie Gadżet.
A wracając do tematu, auto REWELACJA. gratuluje <brawo2> . Tyle czekałeś ąz się doczekałeś.