nie no jak jest zgoda moda to przecież mogę wrzucić cosik w wolnej chwili...ernesto pisze:jak masz coś jeszcze ciekawego z tego cyklu to śmiało zapodawaj
A8 D3 4.2 by AMSTAFF
no baa...pioter pisze:Jak ocena osoby która ma najwięcej do powiedzenia w domu , pewnie jasne wnętrze się podoba ?
podoba
taką chciała i taką ma!
zawsze mówiła ma być "czarna na beżu" a dla mnie już po mału kolor auta i środka zaczął schodzić na drugi plan... liczył się tylko stan bo ciężko wszystko pogodzić ze sobą...
jak jej pokazałem auto Jacka to nic już nie mówił... żeby nie zapeszać
bo w tych "poszukiwaniach" było kilka dziwnych sytuacji które nie znalazły happy endu pomimo że bywało bardzo blisko... więc już nic nie mówiła
żeby było śmiesznie to byłe D2 ona wypatrzyła na alle... i też był to dobry zakup
Posłodzone może i jest ale nie opite....... a gardło (moje) coraz bardziej suche..... oj może się psuć fura, psuć się możekrzychu22.p1i pisze:Posłodzone już jest więc nie ma co spoczywać na laurach tylko wdrażać nowe modyfikacje
.
.
.
.
.
:-D :-D :-D :-D
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
FOSS pisze:Posłodzone może i jest ale nie opite....... a gardło (moje) coraz bardziej suche..... oj może się psuć fura, psuć się możekrzychu22.p1i pisze:Posłodzone już jest więc nie ma co spoczywać na laurach tylko wdrażać nowe modyfikacje
.
.
.
.
.
:-D :-D :-D :-D
To co narazie piwko lub coś mocniejszwgo i przed monitorem zostaje na dziś.
Zdrówko wasze i AŁosiem <okioki>
ach tak? to kiedy i gdzieFOSS pisze:Posłodzone może i jest ale nie opite....... a gardło (moje) coraz bardziej suche..... oj może się psuć fura, psuć się może
kto tam jeszcze chce załapać się na kielicha? dawać znać
opite już opite... delikatnie bo ze mnie żadej pijus...
Ty tam Damian pewnie wiesz najlepiej kiedy i co się w niej popsuje bo znasz lepiej to auto ode mnie
przygotowujesz mnie powoli na wizytę w Twoim monstergarage?
-
- Super Klubowicz
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
- olimpus104
- Forum Audi A8
ósemeczka ładnie do kombinowana, środek w ładnych barwach.
Jednak do dokończenia projektu poprzedniego własciciela,dorzucił bym lusterka poliftowe
Jednak do dokończenia projektu poprzedniego własciciela,dorzucił bym lusterka poliftowe
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm