ja sprzedałem koledze moje 20 z oponami w super stanie - i teraz szukam felg szukam przeglądam i kur..... problem bo nic mi tak idealnie nie pasuje jak multispoki kur..... juz miałem wczoraj po poludniu 21 cali brać - ale jednak zrezygnowałem - i teraz zostałem bez kółek letnich i .....wiedziałem ze to sie tak skonczy - jak komus coś ciekwawego w oko wpadło w rozmiarze 20 do 8000zł to dawać znaka
martinezzg pisze:ja sprzedałem koledze moje 20 z oponami w super stanie - i teraz szukam felg szukam przeglądam i kur..... problem bo nic mi tak idealnie nie pasuje jak multispoki kur..... juz miałem wczoraj po poludniu 21 cali brać - ale jednak zrezygnowałem - i teraz zostałem bez kółek letnich i .....wiedziałem ze to sie tak skonczy...
Trzeba było mnie zapytać o zdanie..... powiedziałbym, że właśnie tak to się skończy
martinezzg pisze:.... jak komus coś ciekwawego w oko wpadło w rozmiarze 20 do 8000zł to dawać znaka
Tu również możesz na mnie liczyć... klasyczne, bez wodotrysków a jednocześnie świeższe i pasujące do linii nadwozia.
Noi zmieścisz się w budżecie 8kpln <tjaa>
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
martinezzg, delikatnie trzeba będzie położyć, aby był efekt...z drugiej strony... ciężko znaleźć 20zoll. Ja tez szukam czegoś ciekawego , ale chyba kupie multispoke wypoleruje ramiona a wnętrza prysnę na biało
kjan5 pisze:Wstepnie zakupilem te felgi. sa na nich oznaczenia 4G8601025C ale jest tez napis speedline
made italy czy to napewno orygial?
Jeżeli numer wybity na felgach to pewnikiem oryginał..... od A7 S7 jak dobrze kojarzę.
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
no właśnie chyba nic się nie bedzie lepiej prezentowało
ja teraz założyłem multispoki z grafitowym środkiem
szukałem szukałem - i założyłem w końcu to samo
jedyna roznica między starymi moimi multispokami a nowymi to.......mniej w portfelu