Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
znalazlem jeszcze dystanse firmy EIBACH..tez dobra firma i komplet 2 szt. ok 200pln ale niestety bez srub...
a jest tu jeszcze firma co sprzedaje tez budżetowe dystanse i ma 100% pozytywnych komentazy oraz sa opinie na jego temat, ze wszystko pasuje nie telepie itp....
H&R polecam, sam używam.
Drogie bo drogie ale jak to u Niemca, TUV muszą mieć a co za tym idzie jakość jest pierwsza klasa.
* FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
są dwie szkoły - jedni mówią ze przykręcane a inni ze przelotowe- ja miałem 30 mm przykręcane i nc mi się nigdy nie stało a na 20 pzykręcanych koło w mercedesie mnie wyprzedziło warunek dobre atestowane śruby
martinezzg, dokładnie śruby ważna sprawa najlepiej oryginalne śruby od dystansów np h&r, a śruby co przykręcą felgi też porządne, ja używam oryginalnych śrub H&R do przykręcenia dystansu i oryginalne Audi do przykręcenia felgi