Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Jak na taką robotę w V8 to śmieszne pieniądze Czyli nie są takie drogie te auta w utrzymaniu jak większość twierdzidice111 pisze:Robota z czesciami kolo 4,5k zl
W temacie - zastanawiam się nad delikatnym ściemnieniem lamp tylnych (robiłem test na firmowym aucie i na razie się waham)
Przymiarki do malowania xenonów na czarno (ale ze względu na specyficzny kształt mam rozterki czy da się to z głowa zrobić, czy zrobić samą ramkę z kierunkowskazem, hmm...)
Współczuję, bo mi na samą myśl się krew gotuje W takiej sytuacji mogę polecić Ci wideo rejestrator z funkcją czujnika ruchu. Sam taki oto posiadam i naprawdę polecam. Ma dodatkowo kilka przydatnych funkcji np. czujnik przciążeń i kilka innych. Nawet myślę czy nie kupić drugiego aby mieć obraz 360 stopni w koło auta. A taki filmik naprawde wiele może pomóc, o ile szyby nie wybiją i kamery nie zaje#$%ą :pMarecki pisze:Niestety moja babka została obrabowana ;( .Ktoś mi wyrwał i to dosłownie wyrwał spryski reflektorów <niewiem> .Jak by tego było mało porysowana klapa bagażnika po całości. ;(
dzis zawitaly na mojej A8 letnie kola 18" + do tego dystanse +15mm przod i +20mm tyl, oraz nowe kolcki tylne firmy TEXTAR....przy okazji wyszlo ze wybita jest tuleja tylnego ktorym siedzi amotryzator...kolo mi lata jak zyd po pustym sklepie w gore i dol
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, 21:56 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to