No jak nie gasna przecież na filmie widać jak gasnie led a zapala sie postojowy led. A za co niby ma poleciec ten dowód przecież wszystko jest zrobione zgodnie z przepisami. Odległość między zarowkami jest odpowiednia wysokość jest. Ze co ze ostro świecą. Bez przesady. Film nagrywany był juz jak robiło sie szaro wiec trochę złudzenia jest ze jest mega jasno. Jak ktoś chce to moge przyciemnic cos na styl tych co ledwo ich widac. Wg mnie to właśnie oni nie spełniają wymagan bo kto ich zobaczy z daleka w sloneczny dzień.Lukas134 pisze:macisz12, sluchaj czyli jak zapali sie xenon to dzienne nie gasna?
[D3 ALL ] Światła do jazdy dziennej
macisz12, aaaa ja myslalem ze One sie tak sciemniaja. A to postojowka taka mocna :-)
to git efekt :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Jak chcesz to mogę ci ją też sciemnic do mocy postojowej.Lukas134 pisze:macisz12, aaaa ja myslalem ze One sie tak sciemniaja. A to postojowka taka mocna :-)
Ja to sobie już zmieniłem, na filmie tego nie widać. Gdy wlacze postojowe to led przygasa do mocy postojowki. Światło wyglada na bardziej rownomierne. Led przygasa tylko na wlaczonym zapłonie. Zrobilem tak z uwagi na mniejszy pobór prądu gdy zostawimy auto na swiatlach postojowych bez wlaczonego silnika. Wieczorem wrzucę filmik jak to u mnie wyglada.
No właśnie.... w aucie tej klasy dzienne bezpośrednio w reflektorach raczej nie dziwią.macisz12 pisze:Jak widzę na jakich dziennych ludzie jeżdżą to sie chyba nie ma o co martwić.
Dziwi bardziej fakt, że policjantów nie interesują stare szroty na "agro-diodzie" bo tamtych pseudo-dziennych lamp w normalnym świetle dziennym często nie widać
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Dokładnie jak piszecie, większość ma paski diodowe i to wygląda strasznie ledwo tego kogoś widać na drodze, ale dzienne ma tutaj naprawdę mocno świeci i efekt jest super, ja mam zamiar się wybrać do Adama, żeby mi zmotał takie coś jak u siebie
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, no i lux to mi się podoba
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, słuchaj jeszcze jedno pytanko jak masz z przodu dzienne tył się pali normalnie czy tak jak powinno być przy dziennych, że tylko te jedne się palą ??
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, no to gitara bo tak pisaliśmy, że wezmę na auto to u mnie zapala się postojówka i tył z podświetleniem tablicy itd i dumam jak to będzie działało jak włącze na auto to tył się będzie palił
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Aha bo u mnie jak jest widno na auto włączają się postojówki i tył dopiero jak szarówka to dochodzą xenony )i właśnie chyba lepiej jak na dziennych będzie świecił tylko dzienny przód , a jak się zrobi szarówka to wszystko
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6