No to sprawa się trochę komplikuje. Myślałem ze tryb auto wlacza postojowy razem z xenonem. To muszę pomyśleć jak to rozwiązaćLukas134 pisze:Aha bo u mnie jak jest widno na auto włączają się postojówki i tył dopiero jak szarówka to dochodzą xenony )i właśnie chyba lepiej jak na dziennych będzie świecił tylko dzienny przód , a jak się zrobi szarówka to wszystko
[D3 ALL ] Światła do jazdy dziennej
macisz12, no bo jak zrobimy tak normalnie to na auto będą dzienne i tył, a jak się zrobi szarówka to xenon plus tył ) czyli tył będzie musiał się palić cały czas
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Coś dziwnie masz to Łukasz z tym trybem "auto"...... u mnie na "auto" w dzień nie świeci nic (czyli po przeróbkach świecą lampy dzienne) a po zmierzchu od razu mijania czyli xenon + tylne
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS, no u mnie na auto w dzień świecą się postojówki i tył, później dochodzi tylko xenon myślałem, że tak ma być i tak u każdego
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, kurde nie mam pojęcia taką kupiłem już, nic nie mieszałem możliwe, że trzeba będzie coś przekodować, żeby wszystko ładnie na auto działało
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
Tak masz pewnikiem zakodowane...... i moim zdaniem to lipa jest bo jak w dzień świecą ci pozycyjne z przodu i z tyłu to na 100% świeci również cała deska rozdzielcza i podświetlenie wnętrza i navi, jeżeli kolorystykę masz w trybie "auto" to również masz w trybie nocnym.Lukas134 pisze:FOSS, no u mnie na auto w dzień świecą się postojówki i tył, później dochodzi tylko xenon myślałem, że tak ma być i tak u każdego
U mnie w dzień nie świecą żadne pozycyjne, żadne podświetlenie wnętrza, żadne zegary a navi jest w kolorystyce dziennej i o tak ma właśnie być.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
macisz12, moge miec dostep do vcdsa jak trzeba. Ale bym musial mieć instrukcje jak to przekodowac bo mam jak pisze Foss podswietlenie wnetrza itd wszystko sie pali i navi sama nie zmienia kolorystyki :-/
FOSS, wiesz gdzie to zmienić?
FOSS, wiesz gdzie to zmienić?
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, teraz nie mam jak bo kolega pojechal po auta do germani i zabral. Jam wroci popatrze i napisze co tam jest :-) powinno dac sie przekodowac :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, mam kodowanie 0111001 w tym kanale 9 :-) akurat kolega w nocy wyjezdza wiec podpialem sie :-) cos zle mam??
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
macisz12, no nie mam pojęcia na auto świeci się się przód tył i zegary itd. Ciekawe co FOSS powie o tym kodowaniu może On wie co trzeba zmienić
No i gadałem z FOSSem i On ma u siebie kodowanie 0011111. Więc jak mam zrobić, żeby było dobrze??
No i gadałem z FOSSem i On ma u siebie kodowanie 0011111. Więc jak mam zrobić, żeby było dobrze??
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6