kabli ???Cossi pisze:Wyjdzie proporcjonalnie wiecej? Czyli ok 30%...? W sumie to swiec kabli itp nie wymienia sie co miesiac...
Czy 2 raz kupił bys d3?
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ja takze bym kupil kolejna raz D3 :-) i mysle ze kolejnym autem za kilka lat bedzie D3 ostatni wypust badz D4 :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
no w sumie sie zdecydowalem szukac d3, bmki juz mialem wiec sprobuje cos innego, a merc w tej kasie moze byc kiepski.
Dzieki panowie i jednej pani za pomoc w wyborze. Co do silnika w takim razie pewne bedzie 4.2 ale jak trafi sie w12 w poblizu to raczej sie odwaze
tylko pytanie co mozna kupic po w12...... juz cholera nic lepszego nie bedzie a apetyt rosnie
Dzieki panowie i jednej pani za pomoc w wyborze. Co do silnika w takim razie pewne bedzie 4.2 ale jak trafi sie w12 w poblizu to raczej sie odwaze
tylko pytanie co mozna kupic po w12...... juz cholera nic lepszego nie bedzie a apetyt rosnie
http://www.edusens.pl/edusensownik/wejd ... amej-rzekilabas pisze:D3 ? dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki.
polecam przeczytac zamiast blednie uzywac przyslowia...
a potem edukowac reszte spoleczenstwa bo niestety 99% ludzi nie rozumie tego przyslowia
a co do pytania z tematu to sam nie wiem jest tyle innych ciekawych aut ... ja nie przyzwyczajam sie i nie mecze jednego przez lata ...
A4 1.9TDI 140KM 300Nm -> TT 1.8T 180Km 235Nm -> S6 C5 4.2 V8 340KM 420Nm -> S6 C6 5.2 V10 435KM 540Nm -> A8 D3 4.2 V8 334KM 430Nm ( http://www.a8team.pl/a8-d3-42-v8-polift ... vt6841.htm ) -> Corvette C6 6.0
Dlaczego nikt w tej argumentacji nie używa dwóch głównych przyczyn przewagi A8 nad konkurencją typu bmw czy merc? To quattro i "amelinium" dają "przewagę dzięki technice".
Jeżdżę co prawda d2 bo bardziej mi się podoba jej sylwetka, ale uważam że silnik 4,2 jest trwały i niezawodny a jak już ktoś napisał - elektronika się pitoli w każdym aucie.
Jeżdżę co prawda d2 bo bardziej mi się podoba jej sylwetka, ale uważam że silnik 4,2 jest trwały i niezawodny a jak już ktoś napisał - elektronika się pitoli w każdym aucie.
Wszystko zależy od czasu i fascynacji danym autem. Dziś można powiedzieć tak kupię drugi raz bo i kupił bym ale nikt nie wie co go spotka za x czasu i sprawa się może odmienić, może komuś się urodzić 5-tka dzieci i będzie szukał autobusu albo zamarzy o suv-ie. Może wystąpić sytuacja że wpadnie w oko jakieś inne auto. Na pewno każdy marzy o jakimś aucie które wierci dziurę w brzuchu a na jego myśl czujemy motylki w brzuchu
Ostatnio zmieniony 13 mar 2014, 16:16 przez ernesto, łącznie zmieniany 1 raz.