Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
martin_rs4, to dawaj foty pochwal się jak wyglądają na aucie
A do mnie dzisiaj doszły opony w tamtym tyg nowe dekielki i tylko czekam na felgi bo się renowacja opóźnia troszkę
A do mnie dzisiaj doszły opony w tamtym tyg nowe dekielki i tylko czekam na felgi bo się renowacja opóźnia troszkę
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
ernesto, wklejaj fotki do swojego tematu:-)
A u mnie dzisiaj ustawiona geometria :-) tyl lala a przod i tak katy pochylenia za duze :-) bo nizej niz s8 :-)
A u mnie dzisiaj ustawiona geometria :-) tyl lala a przod i tak katy pochylenia za duze :-) bo nizej niz s8 :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
A ja dziś wymieniłem laser w navi, nagrałem nową płytę z mapami 2014 i działa po minucie już nawi. Wczesniej po 30 min się załadowała a ostatnio to już wogole, nawet czyszczenie lasera nie pomogło.
Jakby ktoś chciał to mogę ponagrywać mapy 2014, teraz wiem że działają, a wcześniej to było niewiadome.
Nie będe na tym zarabiał, płyty mam z pracy, koperty bąbelkowe też, jedynie przesyłke trzeba opłacić.
Jakby ktoś chciał to mogę ponagrywać mapy 2014, teraz wiem że działają, a wcześniej to było niewiadome.
Nie będe na tym zarabiał, płyty mam z pracy, koperty bąbelkowe też, jedynie przesyłke trzeba opłacić.
martin_rs4, super !!! bardzo dobry gadget forumowy ja gdzieś nie lubię naklejać czegokolwiek na karoserie więc ramki są bardzo ładne, a zarazem można obczaić kogoś z forum jeżdżąc po Polsce
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6