[D2 FL ALL ] Jaki kolor zacisków hamulcowych
Ja kupiłem kiedyś czerwony lakier w sprayu, a dokładniej to było ok 8-9 lat temu. Był dość drogi, a zwłaszcza na ówczesne czasy, kosztował ok 60-70 zł. Na zaciskach w mojej A4 ma się znakomicie do dnia dzisiejszego. Niestety nie pamiętam jakiej firmy był, ale jest duża szansa że mam jeszcze pojemnik w garażu na działce. Dostępne były wtedy tylko dwa, lub 3 kolory, czerwony, żółty i chyba niebieski. Żadnych ubytków na lakierze do obecnej chwili. Po umyciu zaciski są jak nowe Jednak w ósemce nie malowałem, bo jakoś na tym aucie mi się to nie widzi, a jeżeli już inny niż czarny, to tylko srebrny.
Przemek21, myślisz, że będą pasowały do mojego koloru auta?? mam AQUA BLUE żółty mi się bardzo podoba bo srebrny i czarny, albo się zleją z kołami albo znikną z felgą i nic nie będzie widać ale tu w moim temacie pisali, że do A8 takie kolory nie pasują i tym się sugerowałem
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
ernesto,
Nie wiem na której najłatwiej zrobić
Nie gadaj, że te wszystkie przyciemnienia szyb itd paintem robisz
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
ernesto, Ty no jak dla mnie kozak :-))) tylko duzo wiecej tego zoltego bedzie bo z przodu tylko srodek dales w kolor a tam jeszcze sporo idzie dookola :-)) tylko by tu byly te blaszki czarne i zolty napis A8 czcionka A8 :-)))
sam juz nie wiem :-) bylem juz przekonany do czarnego klasycznego z bialym dodatkiem, a teraz sam juz nie wiem :-) zolty pasuje do tego koloru :-)) szybki tez by sie przydaly tak jak zrobiłeś:-)
sam juz nie wiem :-) bylem juz przekonany do czarnego klasycznego z bialym dodatkiem, a teraz sam juz nie wiem :-) zolty pasuje do tego koloru :-)) szybki tez by sie przydaly tak jak zrobiłeś:-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
ernesto, no juz jeden ma w D2 w D3 jeszcze nikt :-) musze przemyslec sprawe :-) może ktoś sie jeszcze wypowie :-)) jak widzi kolorowe zaciski :-) czarne beda wygladaly na czyste ale albo będzie widać albo nie :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
ernesto, nie no kozak :-) z czarnym akcentem byloby jeszcze lepiej :-)) i te szyby mnie kusza :-) duzo lepiej to wyglada :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6