![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Jaki kolor zacisków hamulcowych
- SamackA8
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- Lukas134
- Super Klubowicz
karol208, no cos innego :-) jeszcze takich kolorow nie widzialem szczegolnie na A8 :-) ciezko do koloru Twojego auta sobrac kolor :-) czasami jestem w Bialej wiec pewnie widzialem Twoje A8 :-) w sumie przez 4 lata studiowalem zaocznie w Bialej wiec moze i Ty moje poprzednie A8 D2 widziałeś gdzies na miescie :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
- CINEK
- Super Klubowicz
Sluchajcie caly czas mysle jaki tu napis na zaciski dac czy te naklejki z Alledrogo wytrzymaja takie roznice temperatur + mycie podcisnieniem <niewiem> i ostatnio przyszedl mi do glowy pomysl naklejenia emblematu QUATTRO taki jak jest na tylnej klapie i to w kolorze czerwonym ... Co myslicie ??
to nie jest zwykły napęd...to
- CINEK
- Super Klubowicz
no i ze dzis piekna pogoda no to sie zabralem w koncu za malowanie tylnych zaciskow a oto efekt:
na zywo prezentuje sie o wiele lepiej bo fotki robione fonem
ernesto, zajefanjny pomysl z ta susharka
bo mi tez nie chcialo sie czekac 6h na nalozenie drugiej warstwy
koncowy efekt "wygladzenia koloru" zrobilem po pedzlowaniu za pomoca malego waleczka to lakieru no i efekt jakwyjzej. Polecam, bo od pedzla to czasami widac linie badz sie jakis zaciek zrobi i waleczkiem mozna wszystko wygladzic![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
na zywo prezentuje sie o wiele lepiej bo fotki robione fonem

ernesto, zajefanjny pomysl z ta susharka

koncowy efekt "wygladzenia koloru" zrobilem po pedzlowaniu za pomoca malego waleczka to lakieru no i efekt jakwyjzej. Polecam, bo od pedzla to czasami widac linie badz sie jakis zaciek zrobi i waleczkiem mozna wszystko wygladzic
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
to nie jest zwykły napęd...to