części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Golarka elektryczna

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
bazzzyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: bazzzyl » 25 mar 2014, 23:06

A ja się "golę" zwykłą maszyną do strzyżenia włosów bez żadnych nasadek, po prostu gołe ostrza.
Wygodnie, szybko, od razu mamy efekt 2 dniowego zarostu, zero podrażnień. Gładka skóra na twarzy do jest kobieca domena :)

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 26 mar 2014, 00:14

bazzzyl pisze:A ja się "golę" zwykłą maszyną do strzyżenia włosów bez żadnych nasadek, po prostu gołe ostrza.
Wygodnie, szybko, od razu mamy efekt 2 dniowego zarostu, zero podrażnień. Gładka skóra na twarzy do jest kobieca domena :)
Ja dokładnie tak samo.

ernesto

Post autor: ernesto » 26 mar 2014, 06:17

pebo pisze: Masz na myśli brzytwę? Jakbym słyszał starszego. Do dziś goli się brzytwą i ostrzy na pasku wojskowym. Ja aż tak swojej ręce nie ufam
Aż mnie ciarki przeszły, już widzę siebie jak wstaje rano po imprezie by się ogolić. Równo znaczne z samobójstwem :D

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 26 mar 2014, 22:01

ernesto pisze:
pebo pisze: Masz na myśli brzytwę? Jakbym słyszał starszego. Do dziś goli się brzytwą i ostrzy na pasku wojskowym. Ja aż tak swojej ręce nie ufam
Aż mnie ciarki przeszły, już widzę siebie jak wstaje rano po imprezie by się ogolić. Równo znaczne z samobójstwem :D
Dokładnie. A maszynka elektryczna to po prostu wygoda. Żadnych zabaw w pianki, żele czy kremy. Wstajesz, golisz się, myjesz twarz wodą i mydłem i to wszystko. Trzeba pamiętać o jeszcze jednej zasadzie: skóra przyzwyczaja się do maszynki przez około 2 tygodnie, więc nie można się golić kilkoma maszynkami na raz. Wybieramy jedną i golimy się cały czas. Skóra musi się przyzwyczaić do ustawienia ostrzy, metalu itp.
Bądź dobry jak chleb.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl