Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

Golarka elektryczna

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
bazzzyl
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D2
Rocznik: 1999
Silnik: V6 2.8
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna+LPG
Imię: Niunia

Post autor: bazzzyl » 25 mar 2014, 23:06

A ja się "golę" zwykłą maszyną do strzyżenia włosów bez żadnych nasadek, po prostu gołe ostrza.
Wygodnie, szybko, od razu mamy efekt 2 dniowego zarostu, zero podrażnień. Gładka skóra na twarzy do jest kobieca domena :)

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 26 mar 2014, 00:14

bazzzyl pisze:A ja się "golę" zwykłą maszyną do strzyżenia włosów bez żadnych nasadek, po prostu gołe ostrza.
Wygodnie, szybko, od razu mamy efekt 2 dniowego zarostu, zero podrażnień. Gładka skóra na twarzy do jest kobieca domena :)
Ja dokładnie tak samo.

ernesto

Post autor: ernesto » 26 mar 2014, 06:17

pebo pisze: Masz na myśli brzytwę? Jakbym słyszał starszego. Do dziś goli się brzytwą i ostrzy na pasku wojskowym. Ja aż tak swojej ręce nie ufam
Aż mnie ciarki przeszły, już widzę siebie jak wstaje rano po imprezie by się ogolić. Równo znaczne z samobójstwem :D

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 26 mar 2014, 22:01

ernesto pisze:
pebo pisze: Masz na myśli brzytwę? Jakbym słyszał starszego. Do dziś goli się brzytwą i ostrzy na pasku wojskowym. Ja aż tak swojej ręce nie ufam
Aż mnie ciarki przeszły, już widzę siebie jak wstaje rano po imprezie by się ogolić. Równo znaczne z samobójstwem :D
Dokładnie. A maszynka elektryczna to po prostu wygoda. Żadnych zabaw w pianki, żele czy kremy. Wstajesz, golisz się, myjesz twarz wodą i mydłem i to wszystko. Trzeba pamiętać o jeszcze jednej zasadzie: skóra przyzwyczaja się do maszynki przez około 2 tygodnie, więc nie można się golić kilkoma maszynkami na raz. Wybieramy jedną i golimy się cały czas. Skóra musi się przyzwyczaić do ustawienia ostrzy, metalu itp.
Bądź dobry jak chleb.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl