Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Odebrane felgi :-) jutro wulkanizacja
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Skończyłem zabawę z pakowaniem zmieniarki mp3 nad popielniczkę. Jakbym wiedział ile z tym będzie roboty to bym ją zostawił w schowku
Ale jak już zacząłem to skończyłem Jest pod ręka i na tyle schowana że z miejsc z przodu jej nie widać, a w razie czego jest szybki dostęp do podpięcia usb czy innego ustrojstwa przez aux. I chyba tak zostanie, nie będę kombinował z RNS-E (przynajmniej narazie)
Pojechałem na nabicie klimy i zonk - lekki ubytek był ale po dobiciu klima nadal nie chodzi (włącza się po odpaleniu silnika na jakieś 30-60 sekund i później wyłącza i nie reaguje na przycisk (kontrolka się zapala ale chłodzenia nie ma, błędów na vagu oprócz silniczka klapy jednej nie ma i zgłupiałem )
Ale jak już zacząłem to skończyłem Jest pod ręka i na tyle schowana że z miejsc z przodu jej nie widać, a w razie czego jest szybki dostęp do podpięcia usb czy innego ustrojstwa przez aux. I chyba tak zostanie, nie będę kombinował z RNS-E (przynajmniej narazie)
Pojechałem na nabicie klimy i zonk - lekki ubytek był ale po dobiciu klima nadal nie chodzi (włącza się po odpaleniu silnika na jakieś 30-60 sekund i później wyłącza i nie reaguje na przycisk (kontrolka się zapala ale chłodzenia nie ma, błędów na vagu oprócz silniczka klapy jednej nie ma i zgłupiałem )
Wczoraj auto umyte nawoskowane środek wyczyszczony oraz założone letnie obuwie
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
W czwartek 8semka została umyta i wywoskowana - Wosk poszedł Poor Boy's Natty's Red Wax - fajnie wygląda, zobaczymy na jak długo starczy.
Źle zrobiłem że dałem wyschnąć woskowi na całym samochodzie - cięzko się go spolerowywało. Nauczka na przyszłość - nałożony wosk na jeden element i odrazu polerowanie.
Zmienione wreszcie koła na letnie.
Źle zrobiłem że dałem wyschnąć woskowi na całym samochodzie - cięzko się go spolerowywało. Nauczka na przyszłość - nałożony wosk na jeden element i odrazu polerowanie.
Zmienione wreszcie koła na letnie.
-
- Super Klubowicz
Naprawiony został dziś układ servotronic , pompa ucichła - wspomaganie marzenie
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044