Fifo, zapytam sie Ciebie tak... A gdyby stała na 19 to już by nie wyglądała według Ciebie jak ciągnik? A na 18 byłoby już super? Otóż powiem Ci że w gruncie rzeczy to co gadasz to są bzdury. Koło i jego średnica w tych przypadkach jest taka sama, a więc nie rozumie Twoich aluzji, skoro szpara między błotnikiem a oponą nie zmienia swojej wartości i cały czas jest duża :-/ . Napisałem już wcześniej że przód pójdzie niżej, więc poczekajcie aż go obniże. Swoją drogą już sam sie zastanawiam jak następny odwiedzający mój temat nazwie to auto... wóz drabiniasty, ciągnik i co dalej... może kluska z mięsem???. Ok, może mój post może dotknąć nielicznych i napewno jakiś odzew będzie, ale nie o to mi chodzi, poprostu wkurza mnie ilość postów nie wnoszących nic nowego do tematu a tymbardziej potrzebnego. Ale za posty w których zawarte jest troche wiedzy z góry dzięki, napewno mi sie ona przyda ;-) I o takie posty mi w sumie chodzi.
Wszystkich urażonych przepraszam, pewno za chwile ktoś napisze że jestem przewrażliwiony itd. Ale pisząc i udzielając sie na tym forum, chyba każdy z nas oczekuje też jakiegoś wsparcia i pomocy od innych forumowiczów, a nie tylko słow krytyki i wyśmiewania. I to chyba tyle w temacie, niestety musiałem wylać to co mnie już gryzło od dłuższego czasu na tym forum :-/