[D2 ALL ] Przyciemnianie szyb
To było juz kilka lat temu i coś ok 1000zł mi wtedy wyceniał a z demontażem ok 1700 ale w opcji było tylko przyciemnienie(fotochrom) A tych opcji ta firma ma mega wiele. Mowa o bokach i tylnej. Za to w Pumie za drzwi+ tylna i małe tylne boczne było 700zł bez demontażu. Nie patrzyli na marke jak co niektórzy tylko na metry kwadratowe szyb
Miałem kiedyś wstawić foto jak wygląda u mnie przyciemnienie z wewnątrz. Udało mi sie cyknąć w miare dobre fotki.
Tu boczna (wg miernika 70%przyciemnienia) widziana razem z przednią-oryginalna.
Tutaj boczna przednia i boczna tylna ściemniona na maxa
Już widac różnice czego nie można powiedzieć o pierwszym foto gdzie ta róznica jest minimalna i wskazania miernika uważam za nierealne,niemiarodajne do rzeczywistości.
A tu widok na tył-także ściemniony na maxa.
Reasumując folie którą mam na przednich bocznych nie ogranicza mnie nic a nic ale za to odczówalnie ogranicza słoneczko na trasie gdy wali w bok. Na zewnątrz jak jest już wiecie z innych fot mego auta.
Tu boczna (wg miernika 70%przyciemnienia) widziana razem z przednią-oryginalna.
Tutaj boczna przednia i boczna tylna ściemniona na maxa
Już widac różnice czego nie można powiedzieć o pierwszym foto gdzie ta róznica jest minimalna i wskazania miernika uważam za nierealne,niemiarodajne do rzeczywistości.
A tu widok na tył-także ściemniony na maxa.
Reasumując folie którą mam na przednich bocznych nie ogranicza mnie nic a nic ale za to odczówalnie ogranicza słoneczko na trasie gdy wali w bok. Na zewnątrz jak jest już wiecie z innych fot mego auta.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Witam a ja mam takie pytanie odnośnie przyciemniania szyb tzw lustro weneckie tak jak np w bmw e38 badz w mercedesie w140 czy ktoś przyciemniał szyby tak w swojej 8-emce? Jezeli tak to poprosiłbym zdjecia bo chciałbym zobaczyc jak to wyglada ponieważ myślę nad tym aby u siebie tak zrobić. Pozdrawiam
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz