[D2 FL ALL ] Nastawniki... Komu stukają przy rozruchu?
u t o dupa bo ja takich zdolności nie mam powiedz mi jeszcze czy jak bede wymienial nastawniki to dac nowe łańcuszki ?? znalazlem marki swag bo nie chce brac tych co daja do zestawu z nastawnikiem swag moze byc?? no i jeszcze chcialem zapytac co jeszcze powinienem zrobic przy takiej wymianie moze nowe uszczelki pod glowice zapodac?
bądź sobą, wariatów też lubią
@pepi
wiem ze przy wymianie 2 nastawnikow ponoc trzeba rozpiac rozrzad nie ja to bede robil pytam tylko co mozna przy okazji zrobic
swaga lancuchy polecil mi koles w sklepie motoryzacyjnym nie chce zakladac nastawnikow na stare lancuchy
@bayer nie jest lepiej wziasc nowki z aso bo sztuka wyszla by mnie 2200 lub ew 2020zł czyli w sumie 4locki ponad + jeszcze robota u mechanika ... + jakies 300 za lancuszki
to za 4 klocki to mam silnik inny wraz z przekladką domniemam
wiec wole kupic zamienniki za 1200 parka co nowe to nowe
wiem ze przy wymianie 2 nastawnikow ponoc trzeba rozpiac rozrzad nie ja to bede robil pytam tylko co mozna przy okazji zrobic
swaga lancuchy polecil mi koles w sklepie motoryzacyjnym nie chce zakladac nastawnikow na stare lancuchy
@bayer nie jest lepiej wziasc nowki z aso bo sztuka wyszla by mnie 2200 lub ew 2020zł czyli w sumie 4locki ponad + jeszcze robota u mechanika ... + jakies 300 za lancuszki
to za 4 klocki to mam silnik inny wraz z przekladką domniemam
wiec wole kupic zamienniki za 1200 parka co nowe to nowe
bądź sobą, wariatów też lubią