części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Rozpoczęcie sezonu ADHD Ostrowiec

Awatar użytkownika
danielos8
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danielos8 » 23 maja 2014, 20:19

:P lubie łapać za słowa a tu wyraznie było szlachta w a8 :P alee >> wiem już co masz na myśli :)
dare to be great

Awatar użytkownika
tomi3625
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: tomi3625 » 23 maja 2014, 23:06

Panowie niekoniecznie szlacha musi jezdzić a8, niektórym wystarcza "zwyczajne" lupo :D
Obrazek

Gość

Post autor: Gość » 23 maja 2014, 23:43

Te lupo ma iście szlacheckie serce ale niestety szlachcicem sie trzeba urodzić :) No ale juz pisałem kiedyś że robi wrażenie robi :)

Awatar użytkownika
robertoc4
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: robertoc4 » 24 maja 2014, 18:50

Całe to pierniczenie o szlachcie mnie mdli <lipa>
Miałem troszkę czasu więc zapakowałem rodzinkę do auta i pojechałem z nadzieja że kogoś ze "szlachty " z tamtych stron spotkam i poznam . Wole takie choćby wiejskie festyny gdzie można się w realu spotkać i pogadać niż klepanie głupoty na forum.

ps. zamiast szydzić z innych i ich projektów czy wspólnych integracji to sami powinniśmy się zabrać za takie działania ... i spotkać się w większym gronie ,tylko jak znam realia (a byłem chyba na wszystkich większych imprezach integrujących ten klub tj.2xSCP, Kronach itp) to na klepaniu po próżni na forum sie skończy więc nie negujmy zaangażowania innych choćby jeździli traktorami albo innymi "obciachowymi " pojazdami .

Pozdrawiam świeżo poznanych kolegów ze świętokrzyskiego ;)

maciu
Super Klubowicz
Super Klubowicz
Moje auto: A8 D3
Rocznik: 2006
Silnik: V8 4.2 TDI
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Imię: maciu

Post autor: maciu » 24 maja 2014, 21:25

z każdego prędzej czy później wychodzi co za jeden....
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 24 maja 2014, 22:05

robertoc4, popieram Cie na calej linii... wiadomo, ja tez jestem uczulony na slowo szlachta... Ja jestem zwyklym robolem... Jezdze a8, no i co z tego... wiadomo, to auto bylo z wyzszej polki... ale 15 lat temu... ;) Teraz d2 prefl robi sie powoli youngtimerem...

Kazdy robi auto pod siebie... dla mnie nie ma roznicy czy ktos ma a8 czy a3... Jesli i jeden i drugi dba o auto ...

Ile jezdzi osemek ktore tez wiesniacza stan i odbiegaja od dobrego stylu... Dla mnie tuning to poprostu sposob bytu... Nie kazdy chce poprostu chce jezdzic autem takim jak wszyscy... I jesli jest to zrobione w dobrym stylu... To nie ma znaczenia czy jest to a3, a6, czy a8... Sam bylem na 1 urodzinach a8 team razem z a6klubem i slyszalem teksty... A czemu z a6... Czemu nie elitarnie tylko w gronie a8... I dodam tylko ze wszyscy co narzekali i marudzili, nie byli tam...

U Nas tez przydalaby sie wspolna impreza... Od ilu lat, ja, Foss i kilku innych sympatykow trabi o tym... Ale u Nas jest taka elita ze nigdy nic nie wychodzi...

Nie mowie tu o Nas, grupce pewnych ludzi ktorzy potrafia sie zorganizowac i poprostu byc ;) ot taka prawda Panowie... Dobrze ze sa takie "wiejskie" imprezy bo przynajmniej jest wogole okazja by sie spotkac... A po drugie, ja wole wiejskie klimaty niz... miastowe Paniczenie ;)

Gość

Post autor: Gość » 24 maja 2014, 23:51

A mnie mdli wasze dziecinne wyolbrzymianie igły do gabarytów ruskiej rakiety :)
Pierwsze posty zaczynałem półserio a tu sie taka dyskusja zrobiła że szkoda gadać.

Moje A8 to klasa a jak ktoś uważa że jego A8 to taczka to ma do tego prawo,ma prawo wozić nią gnój i po polach kukurydzy bączki kręcić a także ma prawo porąbać siekierą czy też pomalować na sinokoperkowy róż.
Ma też każdy posiadacz prawo wsadzić 1,9..ba nawet 1,2 tdi i ścigać się ze skuterem :)
Prawda czy nie? Zarobiliście? Zapłaciliście? Jesteście właścicielami? Tak więc ja też moge se chrzanić co mi sie podoba na temat A8 :P

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 25 maja 2014, 12:58

robertoc4 pisze:Całe to pierniczenie o szlachcie mnie mdli <lipa>
<okioki>
robertoc4 pisze:zamiast szydzić z innych i ich projektów czy wspólnych integracji to sami powinniśmy się zabrać za takie działania ... i spotkać się w większym gronie ,tylko jak znam realia (a byłem chyba na wszystkich większych imprezach integrujących ten klub tj.2xSCP, Kronach itp) to na klepaniu po próżni na forum sie skończy
No było trochę więcej tych naszych spokań.... wielokrotnie strzelanko w Warszawie, gokarty również wielokrotnie u nas w Wa-wie, WOŚP w Lublinie, kryterium asów na Karowej, zloty w Motoparku w Ułęży, wyścigi na &#188; mili na Bemowie..... wiesz, że dla chcącego nic trudnego i my po próżnicy nie klepiemy <tjaa>
robertas pisze:U Nas tez przydalaby sie wspolna impreza... Od ilu lat, ja, Foss i kilku innych sympatykow trabi o tym... Ale u Nas jest taka elita ze nigdy nic nie wychodzi...

Nie mowie tu o Nas, grupce pewnych ludzi ktorzy potrafia sie zorganizowac i poprostu byc ;) ot taka prawda Panowie... Dobrze ze sa takie "wiejskie" imprezy bo przynajmniej jest wogole okazja by sie spotkac...
Zrobimy sobie jakąś większą.... i nie musi być tutaj....
ale apropos spotkań to w Skaryszewie pod Radomiem za tydzień w niedzielę jest impreza: http://www.automotoshow.info/ams/index. ... ec17c37cf9
Może zjedziemy się na parę aut??.... krzesełka, grill, piwko..... wiem, że Dzień Dziecka jest akurat tego dnia ale jakieś zamki dmuchane dla dzieci mają być więc moja małżonka nie protestowała i ja już wstępnie piszę się na tą imprezkę razem z żonką i dzieciakami ;)

Skoro Kronach w tym roku sobie odpuściliśmy i klubowego ogólnopolskiego też nikt nie zrobi to chociaż na takich imprezach możemy się spotkać kilka razy w sezonie ;)

Wrzuciłem oddzielny temat do działu spotów ( http://www.a8team.pl/skaryszew-vt12956.htm ) więc jakby coś to tam zapraszam ;)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
robertoc4
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: robertoc4 » 25 maja 2014, 20:02

Melduję się w Skaryszewie i też zapakuję rodzinkę ;) bo przyjemnie jest poklepać głupoty w plenerze z podobnie pokręconymi motoryzacyjnie gośćmi jak ja :D

ernesto

Post autor: ernesto » 30 maja 2014, 07:32

Filmik ze zlotu ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „świętokrzyskie”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl