Mam od dłuższego czasu błąd:
00984 - Left Tail Light (M4)
004 - No Signal/Communication
Wszystkie żarówki / LEDy oczywiście świecą, błędy nie można wykasować...
/Nagłówka nie mogę zapisać, wybieram i ginie przy wysyłaniu...
Załatwione pozdrowionka.
[D3 05 3.0TDI ] Left Tail Light (M4) - No Signal/Communica
-
- Forum Audi A8
[D3 05 3.0TDI ] Left Tail Light (M4) - No Signal/Communica
Ostatnio zmieniony 26 maja 2014, 05:45 przez unknownuser, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Trochę mało napisałem, ale oczywiście znalazłem sam informację, że chodzi o tyle lewe światło, dlatego napisałem, że wszystkie żarówki świecą poprawnie... czy M4 oznacza konkretną żarówkę, czy całą lampę (w klapę czy w błotnik)? Teraz tak kojarzę, że miałem kłopoty z lewą lampą klapy, bo dostała wody i gasła, ale wymieniłem ją na sprawną i dalej mam błąd...
Oznacza konkretną..... ale w tym wypadku nie żarówkę tylko panel LED bo większość twoich tylnych lamp to diody LED a nie klasyczne żarówki.unknownuser pisze:.... czy M4 oznacza konkretną żarówkę, czy całą lampę (w klapę czy w błotnik) ?
M4 to światło pozycyjne tylne lewe - niestety w instrukcji serwisowej M4 to i te w błotniku i te w klapie.
No więc albo masz problem z wiązką elektryczną albo, co bardziej prawdopodobne, masz uszkodzoną elektrycznie lampę.unknownuser pisze: Teraz tak kojarzę, że miałem kłopoty z lewą lampą klapy, bo dostała wody i gasła, ale wymieniłem ją na sprawną i dalej mam błąd...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-