Moje S8
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Kiedyś myślałem że automaty są dla kobiet i amerykanów, ale popieram. Wystarczy że polatałem 4 miechy z automatem i teraz uważam że jeśli chodzi o komfort, przynajmniej dla mnie, to automat jest super sprawą. I tak szczerze napiszę, że łopatki przy kierownicy to ściema marketingowa, najlepiej zostawić to komputerowi i tylko nauczyć się operować gazem. Dobrze piszę koleżanko?marta pisze:Po prostu przepiękna.. i manual .. ajjć
Bądź dobry jak chleb.
pebo, Bardzo dobrze Od roku jeżdżę A8 z automatem i to może przyzwyczajenie bo wiadomo, że jazda w mieście jest o wiele przyjemniejsza ( człowiek do dobrego szybko się przyzwyczaja ;p ) ale nie zamieniłabym na razie na manual choć to super sprawa, choćby np. żeby się po ścigać
A wracając do tematu.. Taką s-kę to mężowi bym kupiła..
A wracając do tematu.. Taką s-kę to mężowi bym kupiła..
Jak byłem młodszy to jeszcze człowiek lubił powachlować biegami, ale z wiekiem z pewnych zabaw się wyrasta. A może to wygodnictwo. W sumie do zabaw biegami to chyba lepsze są motocykle, ścigacze, niestety, nie mam prawka na motor.
A co fakt to fakt, w korkach np. w Warszawce to automat daje komfort i wygodę. Nie dusi człowiek sprzęgła i nie katuje skrzyni.
A co fakt to fakt, w korkach np. w Warszawce to automat daje komfort i wygodę. Nie dusi człowiek sprzęgła i nie katuje skrzyni.
Bądź dobry jak chleb.
Mnie nie ciągnie do jednośladów, zbyt niebezpieczne
A ten Twój wiek.. nie przesadzaj proszę Cię
Ale to fajne uczucie.. kiedy podjedzie jakiś chłopaczek, dajmy na to golfem na światła patrzy na mnie i jakby nie dowierza i nagle zostaje w tyle ;D a potem spać nie może bo kobieta złoiła mu tyłek
Może i ja z tego wyrosnę .. hehe
A ten Twój wiek.. nie przesadzaj proszę Cię
Ale to fajne uczucie.. kiedy podjedzie jakiś chłopaczek, dajmy na to golfem na światła patrzy na mnie i jakby nie dowierza i nagle zostaje w tyle ;D a potem spać nie może bo kobieta złoiła mu tyłek
Może i ja z tego wyrosnę .. hehe