[inne ] DVD MMI 2G 2014
Witam
Posiadam oryginalne mapy w swojej audicy ale są już dość stare - 2006 rok :p dlatego natrafiłem na ten post i postanowiłem sobie to zaktualizować. Na forum piszecie, że nic się nie instaluje bo nie ma gdzie tylko czyta obraz z płyty, ale u mnie nawigacja działa, mapy są a płytki żadnej w bagażniku nie ma (albo nie chce się wyjąć) ale płytke z mapami mam w szufladzie.. Czy w razie jak by coś poszło nie tak z wypaleniem itp to mogę normalnie bez żadnych problemów powrócić do starej sprawnej nawigacji? czy jest konieczność pobierania 2CD czy wystarczy tylko ta z Polską?
Posiadam oryginalne mapy w swojej audicy ale są już dość stare - 2006 rok :p dlatego natrafiłem na ten post i postanowiłem sobie to zaktualizować. Na forum piszecie, że nic się nie instaluje bo nie ma gdzie tylko czyta obraz z płyty, ale u mnie nawigacja działa, mapy są a płytki żadnej w bagażniku nie ma (albo nie chce się wyjąć) ale płytke z mapami mam w szufladzie.. Czy w razie jak by coś poszło nie tak z wypaleniem itp to mogę normalnie bez żadnych problemów powrócić do starej sprawnej nawigacji? czy jest konieczność pobierania 2CD czy wystarczy tylko ta z Polską?
Tak jak piszesz, płyta pewnie zabezpieczona przed kradzieżą...... odblokowanie tylko via VCDS.pioter pisze:Jak nie chce wyjść płyta z nawi to może jest zablokowane żeby ktoś sobie nie pożyczył .
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
covacsxxx pisze:Niewiem dokladnie ktory numer to wersja mmi
Moze to
Sw d3 -hu 6300 07.7.0 0406
Ja mam dokładnie to samo ,jest ktoś z pomorza kto to ogarnie i wie jak zmienić na najnowszy soft PL?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2014, 22:16 przez jordan233, łącznie zmieniany 1 raz.
No patrz, do Białego teraz się nie wybieram ale w jeden czerwcowy weekend tam byłemcovacsxxx pisze:jordan233, ja troche temat odpuściłem, ale musze kogoś znaleźć kto mi ogranie ten temat, bo sam sie troche boję aktualizować. Może ktoś jest z białegostoku kto mi temat ogarnie
Teraz czekam aż mnie odwiedzisz w Warszawie tym swoim nabytkiem bo już nie pamiętam czy to któraś z tych co ją oglądałem czy jakaś inna <tjaa>
Ostatnio zmieniony 01 lip 2014, 19:23 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Uderz do Anepu (to ten chłopak od srebrnej D3 na VAGu Podlasie), ostatnio był w jakiejś firmie w białym, gdzie chłopaki nieźle ogarniają temat elektroniki, być może potrafią to zrobić. Namiary znajdziesz na forumie.covacsxxx pisze:jordan233, ja troche temat odpuściłem, ale musze kogoś znaleźć kto mi ogranie ten temat, bo sam sie troche boję aktualizować. Może ktoś jest z białegostoku kto mi temat ogarnie
Bądź dobry jak chleb.
mapy
hmmmmm mapy 2014 i brak numeracji???? Nagrałem na płytkę ,wszystko się ładnie załadowało,jak wpisuje ulicę to nie mogę podać numeru domu......