A ostatnio Audi zawiozła swoje drugie wesele, pogoda była kiepska i czyściłem kilka razy, ale wyglądało to tak:
1
2
Kolejne wesele 19 lipca więc znowu jakieś foto się zrobi

![]() |
![]() |
Lukas134 pisze:ernesto, powiem CI, że dzięki Twoim radom itd przestałem myć i Audi i Vette na szczotach myje wszystko ręcznie karcherem....
No raczej..... ja znam 3 rodzaje myjni:ernesto pisze:Ciesze się że odpuściłeś tych morderców lakieruJest bosko i tak powinno być
![]()
oooo się rozszalałeśLukas134 pisze:Kolejne wesele 19 lipca więc znowu jakieś foto się zrobi
Oj można było, można. Jest tu parę osób którym nawet dosyć często zdarza się wozić pary młode więc było w czym wybieraćernesto pisze:Lukas134, Strasznie żałuje że nie poprosiłem nikogo z forum o transport jak braliśmy ślub z Agą, ehhh ale nie było źle.
Ojtam, ojtam...... niczego złego wam nie życzę ale zawsze można śluby odnowićernesto pisze:Podejrzewam że drugiego ślubu w moim życiu już nie będzie, ale miło powspominać i pomarzyć co by było gdyby![]()
behehehe rozerwało mnieFOSS pisze: No raczej..... ja znam 3 rodzaje myjni:
- bezdotyk (karcher)
- dotyk (ręczna)
- zły dotyk (szczoty)
Na złote gody za 50 lat A8 D20Ojtam, ojtam...... niczego złego wam nie życzę ale zawsze można śluby odnowić
Pogadamy, coś ruszałem w tym temacieLukas134 pisze:A co do wesel powiem Ci.....
Jestem rozczarowany.... zawiedziony....ernesto pisze:Lukas134, jak będę odnawiał związek małżeński to dzwonię po Ciebie![]()