części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ALL] Felgi w Waszych autach

Większe koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 01 lip 2014, 22:03

Lukas134 pisze:A ja w D3 wstawiłem te same felgi co miałem na D2 bo zostały mi po sprzedaży czyli ASA AR1 9x20" z oponami 255/35/20 z dystansami i et przodu wynosi 13 tył 8 :)

A wygląda to tak : ........
Oj weź ty mnie Łukasz nie dżaźnij..... miałem na wiosnę plan nowych 20-tek - jakiś Vossen, VAD, Nutek czy też Kahn miały wlecieć...... i ostało się tylko na planach :/

Ładnie się prezentują te twoje, szkoda że nie sprzedałeś <tjaa>
martin_rs4 pisze:kurde nooo, świetnie wygląda każde A8 na 20", ale jak sobie pomyśle juz pomijając koszt opon, ale zawieszenie i pokrzywione felgi przez te japy na drogach...ehh :/
Szczerze mówiąc moim zdaniem, jak w wielu innych sytuacjach, tak i tu bardzo pasuje powiedzenie "Jak dbasz tak masz".
Osobiście na 20-tkach jeżdżę już 5 lat i właśnie ten komplet Multispoke który mam teraz na D3 miałem również na swoich dwóch D2-kach i przez ten czas nie pokrzywiłem ani tym bardziej nie połamałem ani jednej felgi.
Co do opon to niestety zdarzyło mi się zniszczyć dwie lecz nie było to przez jakąś mega dziurę - jedną najechałem na jakiś gwóźdź a potem jadąc po "kocich łbach" nie czułem że powietrze zeszło i tocząc się tak powoli przez jakieś 2 km nieświadomie ją rozwaliłem a drugą trafiłem na parkingu najeżdżając nieszczęśliwie na rozbitą butelkę tak że szkło uszkodziło bok opony.

Aaaa, noi jeszcze kwestia zawieszenia - tu również nie zauważyłem jakiegoś destrukcyjnego działania 20-tek więc nie taki diabeł straszny jak go malują ;)

Noi jeszcze pneumatyka.....
tu pomimo dosyć dużej gleby i kół 20-tek po 3 latach użytkowania poddał się przedni prawy amortyzator i musiałem go oddać do regeneracji..... tyle tylko że ja na liczniku mam już ponad 300kkm więc nie wiem czy to jazda na glebie i 20-tkach go dobiła czy po prostu przebieg i fabryczne sportowe zawieszenie.

W każdym razie, jak na kilka lat użytkowania 20-tek to raczej mało miałem tych szkód więc ja na tą chwilę pozostanę i "na glebie" i na dużych 20-tkach <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Awatar użytkownika
Lukas134
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lukas134 » 02 lip 2014, 22:22

ernesto, dziękuję :) powiem szczerze, że przy Audi nic nie robię :) tylko cały czas przy Corvette teraz siedzę :D

FOSS, hehe no całkiem powiem Ci, że mi się spodobało tak jak jest :) no mało brakowało byś kupił je ode mnie jeszcze przed renowacją :D
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 03 lip 2014, 11:03

Lukas134 pisze:ernesto, dziękuję :) powiem szczerze, że przy Audi nic nie robię :) tylko cały czas przy Corvette teraz siedzę :D
Nie no Łukasz przesadzasz...... zdradzasz jedną kochankę z drugą kochanką?...... ja nie wiem jak to twoja dziewczyna/narzeczona wytrzymuje :D
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

ernesto

Post autor: ernesto » 03 lip 2014, 11:15

Hehe :D małe OT zrobię :P jak leżałem w szpitalu i Żona pytała się czy tęsknie za nią to odpowiedziałem tak za Wami :D i wymieniłem w takiej kolejności:
- niunią
- Tobą
- Aczwórka
- Tiną moją sunią
- i kocicą
Ucieszyła się że jest na 2gim miejscu :D :D :D

Ahhh te nasze kochanki ;) Trzeba jakoś sobie radzić by równo okazywać im miłość :D

Awatar użytkownika
Lukas134
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Lukas134 » 03 lip 2014, 12:10

FOSS, hehehe :D no niestety tak jest teraz Audi jest regularnie myta i jeżdżę Nią, a przy Corvette cały czas coś dłubie po troszku i spędzam czas przy Niej :) Ale na pewno jeszcze kilka rzeczy się dłubnie przy A8 :D
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.

Gość

Post autor: Gość » 03 lip 2014, 14:35

To ja już wiem dlaczego mnie depresja ogarnia!
Niunia w PL a ja zwyczajnie tęsknie ;(

emdzej
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: emdzej » 04 lip 2014, 11:43

FOSS pisze:
Lukas134 pisze:A ja w D3 wstawiłem te same felgi co miałem na D2 bo zostały mi po sprzedaży czyli ASA AR1 9x20" z oponami 255/35/20 z dystansami i et przodu wynosi 13 tył 8 :)

A wygląda to tak : ........
Oj weź ty mnie Łukasz nie dżaźnij..... miałem na wiosnę plan nowych 20-tek - jakiś Vossen, VAD, Nutek czy też Kahn miały wlecieć...... i ostało się tylko na planach :/

Ładnie się prezentują te twoje, szkoda że nie sprzedałeś <tjaa>
martin_rs4 pisze:kurde nooo, świetnie wygląda każde A8 na 20", ale jak sobie pomyśle juz pomijając koszt opon, ale zawieszenie i pokrzywione felgi przez te japy na drogach...ehh :/
Szczerze mówiąc moim zdaniem, jak w wielu innych sytuacjach, tak i tu bardzo pasuje powiedzenie "Jak dbasz tak masz".
Osobiście na 20-tkach jeżdżę już 5 lat i właśnie ten komplet Multispoke który mam teraz na D3 miałem również na swoich dwóch D2-kach i przez ten czas nie pokrzywiłem ani tym bardziej nie połamałem ani jednej felgi.
Co do opon to niestety zdarzyło mi się zniszczyć dwie lecz nie było to przez jakąś mega dziurę - jedną najechałem na jakiś gwóźdź a potem jadąc po "kocich łbach" nie czułem że powietrze zeszło i tocząc się tak powoli przez jakieś 2 km nieświadomie ją rozwaliłem a drugą trafiłem na parkingu najeżdżając nieszczęśliwie na rozbitą butelkę tak że szkło uszkodziło bok opony.

Aaaa, noi jeszcze kwestia zawieszenia - tu również nie zauważyłem jakiegoś destrukcyjnego działania 20-tek więc nie taki diabeł straszny jak go malują ;) <tjaa>
Tutaj FOSS się z Tobą zgodzę że Vossen taki w rozmiarze 20x9 byłby idealny:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gregor
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gregor » 08 lip 2014, 19:44

obecnie BBS LM 20C 10j ,w garazu leza jeszcze Multispoke :)

Awatar użytkownika
cela
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cela » 09 lip 2014, 21:34

Pięknie wygląda <hura> Kolego jak byś mógł wrzucić większe zdjęcie, albo jakiś link

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 10 lip 2014, 02:40

Gregor, hehe mialem po replikach smaki, ale odpuscilem ;) Jesli masz to ori bbs to nawet nie chce wiedziec ile musiales za nie wybulic :D Ogolnie d2 wyglada na tym kole swietnie, ja zrezygnowalem bo to juz dosc oklepane kolo... Widziane oczywiscie czesto w mniejszych wersjach ;)

Awatar użytkownika
Gregor
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gregor » 11 lip 2014, 12:20

cela,

robertas, Niestety nie sa to ori ale mysle ze daja rade ;) Ciezko dostac dobra 20 do a8 ale mysle ze i tak najlepiej wyglada ori Multispoke :)

Awatar użytkownika
cela
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cela » 11 lip 2014, 18:06

Dzięki <kwiatek>

MatGol
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: MatGol » 04 sie 2014, 19:43

Nadszedł czas na mnie! Felgi świeżo lakierowane z nowym kompletem opon musiały zawitać na forum! Koła pochodzą od A5 w rozmiarze 18". Opona ContiSportContact5 245/45/18. Co sądzicie o tym zestawieniu? :>

ernesto

Post autor: ernesto » 04 sie 2014, 19:52

Jest dobrze ;) Prezentuje się dostojnie ;)

Przemek21
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Przemek21 » 04 sie 2014, 20:34

Foss ja również zachorowałem na 20"Vossen - CVT-silver machined rechts
muszę je mieć i to szybko <amasz>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl