[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Jak by było kompletnie zbędne to Audi by tego nie wstawiałoApophis pisze:A8 jest tak sztywna konstrukcją że to jest zbędne.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Dla mnie jest zbedne,nie szaleje ósemka po torach. Nie poczułem ani razu potrzeby instalacji usztywnień co mnie dziwi troszkę w juz wiekowym aucie. Widac technologia ASF jest dośc dobra.
Smigając omega takie rzeczy były by tam mile widziane tu nie.
ALe Robercik jest driverem w wersji "lekkie extreme" więc jest ok
Smigając omega takie rzeczy były by tam mile widziane tu nie.
ALe Robercik jest driverem w wersji "lekkie extreme" więc jest ok
Hehe, No Macku, dzieki ze oceniasz mnie w troche innej kategorii, bo z wiekiem zamiast normalniec to klepa robi mi sie wieksza Powiem tak, ja tez tym autem nie szaleje po torach, ale rozporka pelni u mnie funkcje profilaktyczna... Niestety, smigajac na gwincie, karoseria dostaje swoje... Wiec chce ja wzmocnic na tyle ile sie da... A w przyszlym sezonie raczej juz napewno przeskocze na powietrze
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Kurdesz, znowu mnie cos postraszylo, dzieki Adrianowi mialy wpasc tylko raczki ale paczka byla duzo wieksza... Znowu pelna glowa kombinacji i znow troche wiecej wiem na temat drewienek w a8
Nie wiedzialem ze w d2 jest jeszcze jeden kolor ozdobnikow
No i calkiem przypadkowo wpadla rzecz ktorej mi brakowalo, stojaczek na napoje dla kierowcy
Nie wiedzialem ze w d2 jest jeszcze jeden kolor ozdobnikow
No i calkiem przypadkowo wpadla rzecz ktorej mi brakowalo, stojaczek na napoje dla kierowcy