Do zrobieniaGrain pisze:emil, poniżej foto chciałbym uzyskać efekt jak na foto
[url=http://images64.fotosik.pl/664/be61be5a2b17fcf4m.jpg]Obrazek[/URL]
Do oceny 17'' ''Lustro'' Nowy Projekt 19'' tomason
a wiecie może jak osiągnąć efekt takiego rantu http://allegro.pl/alufelgi-bk-racing-20 ... 77899.html
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
łeeeee to jeszcze trzeba będzie je myć ? :lol:Apophis pisze:Ja juz zrobiłem rozeznanie i polakierowanie felg wypolerowanych bedzie mnie kosztowało 25euro od sztuki ale nie dają gwarancji. Natomiast jesli dopłace jeszcze 10 euro od sztuki to wtedy przygotuja mi felgi odpowiednio i polakieruja tak że na lata spokój-jedyne co trza bedzie robic to myć
I znowu marnowanie czasu. A gdyby je powiesić w gablocie w szczelnie hermetycznym pudleApophis pisze:Nie nie trzeba o ile bedą wisiec na scianie to wystarczy je od czasu do czasu odkurzyćpiotrek1980 pisze:łeeeee to jeszcze trzeba będzie je myć ? :lol:
A tak na poważnie to nie ma tragedii, będziesz się decydował na taki zabieg?
Tak. te wypolerowane 17" mam zaklepane juz i jak je odbiore w marcu do dam do firmy a tam mi wyslą gdzies by ściągnąc cała farbe jaka maja potem wróca i u nas juz zostaną oczyszczone i dokładnie umyte oraz odkwaszone i polakierowane piecowo. Wtedy bede miał felgi zrobione zgodnie z firmowymi patentamiernesto pisze:A tak na poważnie to nie ma tragedii, będziesz się decydował na taki zabieg?
Nooo lustro konkretne ja mam do spolerowania słoneczka 19" i 20" ASA AR1 wszystko niby zdjęcie klaru i spolerowanie, ale nie wiem czy sam się podejmę czy oddam do firmy na lato szykuję 20" więc może oddam do firmy, a w słoneczka może pobawie się sam
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz