watpie w ten nocnik nie ma takiej opcji. Nikomu nie ublizam ani nie groze, doskonale znam definicje obrazy i grózb w prawie polskim (prowadze windykacje) wiec nie sadz mi regulaminem bo czytalem. Masz racje twardzielem jestem i raczej nie chcialbys mnie jako wierzyciela. Wracajac do tematu- po to zadalem pytanie na tym forum azeby otrzymac informacje ktora mnie interesuje moze to zabrzmi smiesznie ale potrafie sciagnac dlug w wysokosci rownej banki a nie wiem co mam zrobic z wymianą oleju w moim starym wysluzonym a8, niestety jako wlasciciel firmy takiej a nie innej wypada mi jezdzic takim autem i zeby mi posluzylo jeszcze rok bo za rok bede mial e65 albo q7, teraz nie dam rady bo dom postawilem to zadalem proste pytanie zeby to jeszcze pojezdzilo a tu mnustwo tworzenia historii,bajek,mitów i zasadzania kopów w tylek. Nie ladnie panowie. Jest na tym forum kilku uzytkownikow ktorzy maja pojecie o tych autach i potrafia cokolwiek doradzic z sensem i ich szanuje i licze sie z ich zdaniem a sa to m.in dice111,paulo79,gierobiala,przemor888,szoszon i jeszcze paru ktorych nie pamietam a reszta to zwykli tworzyciele pierdol bez pokrycia nie obrazajac nikogo.
Dalej nie wiem co mam zrobic takze dziekuje za jasna odpowiedz.
Edit by MorgothV8: i w ten sposób tą "resztą" obrażasz, narazie ostrzegam Cię abyś lekko przyhamował, ale potem polecą WARN-y
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2010, 07:05 przez
tommi, łącznie zmieniany 1 raz.