![]() |
![]() |
Audi A8 D2 Quattro by Wilku
No przecież napisał powyżej... "w halogeny" czyli w światła przeciwmgielne które w po-lifcie są na dole w zderzakuApophis pisze:DO czego CI te HIDy? Bo jesli do świateł mijania to nie bedzie to dobrze ani legalnie świecić. Max to 6tyś K

Co do barwy światła.... 10000K to wg. mnie trochę przesada.... ale ja innymi kryteriami się kieruję.
Co do funkcji użytkowej jako pełnowartościowe światła przeciwmgielne które mają pomagać w trakcie jazdy w warunkach ograniczonej przejrzystości powietrza to 10000K już nie spełnią należycie swojej roli ale.....
jak kolega napisał chce tego używać jako światła do jazdy w dzień a do tego w zupełności wystarczą

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
No nie tylko w Norgewilku pisze:W Norge muszę jeździć na światłach, a szkoda mi org xenonu. Na jazdę w dzień wystarcza i nawet ładnie wygląda

Ja swoja nie jestem tutaj, bo akurat nie spełniłaby mi tutaj moich oczekiwań - używam tutaj starej poczciwej T4

Faktycznie można by było sie kiedyś spotkać

Pozdrawiam.
dokladnie tak zrobie z barwą , mój numer wysle ci na pw to dzwon..... odwiedz strone http://4hjul.pl/
a tu fota z 10 tys k
![Obrazek]()
a tu fota z 10 tys k
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, 10:20 przez wilku, łącznie zmieniany 1 raz.
Org Audi 18'' 9J z oponką 255 40 18 z dziwnym et20 ale pasuje idealnie
A wiec tak autko spisuje sie bardzo dobrze wczoraj przejechane 2 tys km zero problemow, i rodzinka furek powiekrzyla sie o Volvo xc90 ktore spalilo 8 litrow
Pare fotek
![Obrazek]()
![Obrazek]()
A wiec tak autko spisuje sie bardzo dobrze wczoraj przejechane 2 tys km zero problemow, i rodzinka furek powiekrzyla sie o Volvo xc90 ktore spalilo 8 litrow
Pare fotek
Ostatnio zmieniony 09 paź 2014, 09:18 przez wilku, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic nie tlucze bardzo wygodnie sie jezdzi,plan jest na zmiane na taki Sam wzor tylko 20" kute
[ Dodano: 2014-10-09, 09:25 ]
Z sprzęcikiem to mieliście racje że za duży , trafił się w okazyjnej cenie taki oto Kicker i wylądował w bagażniku
![Obrazek]()
![Obrazek]()
teraz gra jak trzeba
[ Dodano: 2014-10-16, 17:18 ]
Wczoraj zmienilem kola na zimowki a dzis piękna zima
![Obrazek]()
[ Dodano: 2014-10-09, 09:25 ]
Z sprzęcikiem to mieliście racje że za duży , trafił się w okazyjnej cenie taki oto Kicker i wylądował w bagażniku
teraz gra jak trzeba
[ Dodano: 2014-10-16, 17:18 ]
Wczoraj zmienilem kola na zimowki a dzis piękna zima
Byłe ze stajni audi
A6 C5 2.4 w Quattro
A6 C5 2.5 TDI w Ośce
A6 C5 2.5 TDI w Quattro
S4 C4 2.2 Turbo 300+ w Quattro
A8 D2 2.5 TDI w Quattro
Teraz
Szukam A/S8 4.2 ????jak coś to pisać pw
A6 C5 2.4 w Quattro