części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

!! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ !! KTOKOLWIEK WIE !!

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 01 wrz 2014, 17:26

Pozostaje namierzyć sygnał z komórki.
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 01 wrz 2014, 17:34

krzychu22.p1i pisze:Pozostaje namierzyć sygnał z komórki.
Z całym szacunkiem Krzysiu.. ale za dużo seriali typu CSI :D

Awatar użytkownika
pebo
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pebo » 01 wrz 2014, 17:49

FOSS pisze:A jeżeli ma chęć oddać te koła to nie widzę problemu aby przez osobę trzecią podał adres pod którym mogę je odebrać i nie musi w tym zupełnie brać udziału - ale chęci jak widzę raczej brak <onie>
Bardzo otwarta postawa. Wydaje mi się, że jeśli ten człowiek ma trochę honoru i przede wszystkim uczciwości, to odda to co nie należy do niego. Przykre, że nadal zdarzają się takie sytuacje.
Bądź dobry jak chleb.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 01 wrz 2014, 18:10

bo ja wiem czy za dużo csi ? sa lokalizatory w sieci :) to policja ma upośledzonych pracowników w 99% przypadków niestety i ich nieróbstwo i brak dobrej woli czka się juz spoleczenstwu :)
bądź sobą, wariatów też lubią

AC VENTURA
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: AC VENTURA » 01 wrz 2014, 19:07

Ludzie co Wy pleciecie - policja...???Śmiech mnie ogarnia jak słyszę to słowo.Foss jak sam nie znajdziesz gościa i swojej własności to nikt za Ciebie tego nie zrobi.Te matoły mają to głęboko w duuuuuuuuuupie.Mi jak zwinęli motocykle z garażu to pan władza napisał marka motocykla: Jamacha...Sprawa umorzona po trzech tygodniach.Wziąłem sprawę w swoje ręce i znalazłem gości po roku czasu...
Wracając do gościa to przecież gdzieś pracuje , gdzieś mieszka itd itd...
Ze złodziejami się nie rozmawia!

Foss szukaj a znajdziesz...powodzenia...
Czasowstrzymywacz ! Oszukać czas.............

AMSTAFF

Post autor: AMSTAFF » 01 wrz 2014, 19:55

preston81 pisze:sa lokalizatory w sieci
to spróbuj szczęścia z tymi lokalizatorami w sieci... :D
preston81 pisze: to policja ma upośledzonych pracowników w 99% przypadków niestety i ich nieróbstwo i brak dobrej woli czka się juz spoleczenstwu
może i ma... mnie to akurat cieszy, że takie jest wyobrażenie społeczeństwa o Policji. A dlaczego? zachowam to w tajemnicy... <niegadam>
Upośledzenia w Policji są... to prawda i to duże! przykre to! a gdzie ich nie ma? Lekarze, Strażacy, Kolejarze, operatorzy koparek, kierowcy... itd itp. Wszędzie to tylko ludzie. Piszecie tu o jakiś lokalizatorach, namierzaniu itp. nie mając zielonego pojęcia jakie są podstawy prawne takich czynności... kiedy można załączyć komuś taką aplikację na telefon, a kiedy nie można. Kto wyraża na to zgodę i ile przy tym jest kwitologii. Panowie tu chodzi o cztery koła... przywłaszczenie tych kół... bo o kradzieży nie ma mowy w tym wypadku, nie chodzi tu o czyjeś życie, zdrowie itd. inny kaliber przestępswa- rozumiecie?? chcecie żeby Policja namierzyła w takim przypadku telefon sprawcy? ha ha :D
Myślę, że jakby było to prawnie możliwe to nic prostszego w tym i innych przypadkach przestępstw niskiej wagi... Panowie... startujcie do Wyborów... wygrywajcie i zmieniajcie prawo tak by psom pracowało się wygodniej :P macie pretensję do Policji, a to nie wina Policji, że prawo jest tak skonstruowane, że skutecznie wiąże jej ręce w pracy operacyjnej!
preston81 jeszcze Cię uświadomię w kwestii "namierzania" jeśli już "namierzysz" cokolwiek to pamiętaj że namierzyłeś nadajnik BTS na którym zalogował się telefon <hehe> a od nadajnika docelowo do poszukiwanego telefonu to jeszcze daleka droga. tzw. szukanie igły w stogu siana ;)
Na spokojnie... jest zgłoszone- pan przyjdzie po rozum do głowy i odda koła sam.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 01 wrz 2014, 21:32

prawo w tym kraju nie jest dla zwyklych ludzi , wystarczy by tuskowi cewnik z ktorego pije herbate zniknal to by szukali na kolanach , uklady ukladziki itd

co do policji to z tym cholerstwem nie chce miec juz nic do czynienia , fakt zwykli ludzie ale czemu zachowuja sie jak zwykle ku... ? widze zawsze ich bronisz jak ktos psioczy na policje , jestem ciekaw co bys zrobil jak by ci auto zniknelo i by sie nie odnalazlo , ubezpieczyciel wyplacilby ci 1/3 lub nic a policja mialaby cie w D :) wszystko fajnie poki sprawa nie dotyczy ciebie i nie mowie tu o jakis alusach Fossa pozyczyl raz i juz wiecej nie pozyczy a jesli sie znajda to nie za sprawa policji chyba ze ma to na papierze ze pozyczyl temu i temu bo kolo moze najnormalniej sie z tego wykpic i zadna policja tu nie pomoze tylko czekac 2 tyg na umorzenie z powodu braku swiadkow dowodow itd .

kilka razy spotkalem sie z takimi sprzecznosciami na policji ze w pale sie nie miesci ta instytucja to zwykly beton , niereformowalny organ bezczynny i bezuzyteczny w wiekszosci przypadkow

macisz12
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: macisz12 » 01 wrz 2014, 22:54

preston81 a co ty tak na tą policję tak najeżdzasz? Krzywdę ci zrobili czy co, a może za dużo mandatów musiałeś zapłacić. Zrozumcie są pewne przepisy których nie jesteśmy w stanie przeskoczyć. Sztuką jest widzieć sprawę od kuchni i ja praktykować a nie tylko czytac i słuchać suche teorie. Nie wina leży w policji i innych organach zmuszonych stosować przepisy prawa lecz w umysłach które tych przepisów nie potrafią zrozumieć.
Foss powodzenia w szukaniu.

majkaistefan

Post autor: majkaistefan » 02 wrz 2014, 00:00

Witam!
AMSTAFF pisze: prawo jest tak skonstruowane, że skutecznie wiąże jej ręce w pracy operacyjnej!
:) drogi kolego poniewaz jestesmy ludzmi uczciwymi daj jakies namiary zebysmy mogli przeslac Ci rownowartosc kilku biletow do dobrego kabaretu.Piec osob smialo sie z tego co napisales caly wieczor.

Stefan.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 02 wrz 2014, 07:23

macisz najezdzam bo mozna powiedziec ze zrobili mi krzywde (w moim odczuciu) tj nie zrobili nigdy tego co trzeba , ponadto wiele razy bylem swiadkiem jak lekcewaza ludzi wraz z ich problemami, są bo muszą być - najlepiej dla samych siebie i nic więcej

Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 02 wrz 2014, 07:57

Maciej, dokładnie mam te same odczucia.. Tacy są tam kompetentni pracownicy, że 2 lata się nie szczaili że w lapku nie ma napędu cdrom a mordowali o płytę windowsa, of course komp był 2x w ekspertyzie, brak słów <niegadam>
AMSTAFF pisze:krzychu22.p1i napisał/a:
Pozostaje namierzyć sygnał z komórki.

Z całym szacunkiem Krzysiu.. ale za dużo seriali typu CSI :D
Lata '80 w USA mieli już dotykowe ekrany, a u nas dość od niedawna się nimi podniecają.. Yankesi latają na latających wynalazkach i innych rzeczach to nie potrafią namierzyć sygnału? Ale to jest polska.. Tu więcej może ten kto ma znajomości i wcale nie musi to iść idiotyczną drogą oficjalną... A policja dobrze, że jest bo mam przynajmniej gdzie zastawiać 2 m-ca parkingowe moim trupem :)
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

bodzio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: bodzio » 02 wrz 2014, 09:30

AMSTAFF, Dobrze prawi na temat namierzania sygnału z telefonu komórkowego, Jeżeli telefon ma w zasięgu kilka nadajników BTS są możliwości określić lokalizację zbliżoną ale napewno nie które piętro ,nr mieszkania i takie tam różne jak często widzimy w filmach. Jeżeli jesteśmy na wsi jesteśmy gdzie jest słabsza infrastruktura szukanie takiego delikwenta to jak przysłowiowe szukanie igły w stogu siana :P

macisz12
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: macisz12 » 02 wrz 2014, 09:37

preston81 pisze:macisz najezdzam bo mozna powiedziec ze zrobili mi krzywde (w moim odczuciu) tj nie zrobili nigdy tego co trzeba
No właśnie "w naszym odczuciu". Często wydaje się nam, że zostało coś źle zrobione, bądź wcale, a tak naprawdę chodzi o procedury, których urzędnicy muszą się trzymać. Takie niestety mamy porąbane prawo i to co napisał Amstaf to niestety gorzka prawda.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 02 wrz 2014, 10:28

ale oni to prawo reprezentują pozostając ludzmi i nic mnie to nie obchodzi ze mamy prawo , jest jakie jest i inne okolicznosci i znajomi znajomych sa obslugiwani przez rozne organy na rozny sposob wszystko zalezne od statusu spolecznego

co do mnie to poprostu trafilem prawdopodobnie na debila po podstawowce z brakiem logicznego myslenia paragrafy nic do tego nie mialy b prokuratura postapila slusznie lecz po czasie i wyszly bledy funkcjonariuszy - bardzo razace bledy a nie dziurawe prawo

Tomcio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomcio » 02 wrz 2014, 10:40

He he , ale temat przewodni zjechał z kursu :D
&#128526;NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO&#128077;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl