Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
tak polerka + lakier będzie koles tez powiedzial ze podejmie sie polerki kazdego chromu na aucie jak by co
[ Dodano: 2014-09-12, 13:45 ]
Phatbox juz siedzi w aucie ucze sie teraz jak to obslugiwac troche przyznam to skomlikowali ale jestem zaskoczony bo w ASO to kosztowalo 4800 chyba pelen box osygnowany logiem vw audi wszystko pachnie nowoscia a nie dalem za to nawet 1/10 tej ceny
[ Dodano: 2014-09-12, 13:45 ]
Phatbox juz siedzi w aucie ucze sie teraz jak to obslugiwac troche przyznam to skomlikowali ale jestem zaskoczony bo w ASO to kosztowalo 4800 chyba pelen box osygnowany logiem vw audi wszystko pachnie nowoscia a nie dalem za to nawet 1/10 tej ceny
bądź sobą, wariatów też lubią
kurcze tak od niczego wywaliło mi błąd od poduchy
01218 - Side Airbag Igniter; Passenger Side (N200)
001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON
więc cza było się tym zająć ( tak jak etka podaje ;-) )
stacyjka załączona aku odpinamy (masę ) i KONTAKT IP 60 kosteczka pod fotelem out przemycie i z powrotem podpięcie
aku podpięcie kasowanie błędów do tego synchro czujnika położenia kierownicy ( to wywaliło tylko po odpięciu aku ), potem szyby góra dół bo nie chciały gadać z pilota na domykanie
i wso gotowe gra malina
P.S ciekawe ile za takie pierdy kasuje serwis <niewiem> ??
01218 - Side Airbag Igniter; Passenger Side (N200)
001 - Upper Limit Exceeded - MIL ON
więc cza było się tym zająć ( tak jak etka podaje ;-) )
stacyjka załączona aku odpinamy (masę ) i KONTAKT IP 60 kosteczka pod fotelem out przemycie i z powrotem podpięcie
aku podpięcie kasowanie błędów do tego synchro czujnika położenia kierownicy ( to wywaliło tylko po odpięciu aku ), potem szyby góra dół bo nie chciały gadać z pilota na domykanie
i wso gotowe gra malina
P.S ciekawe ile za takie pierdy kasuje serwis <niewiem> ??