Klubowicze czym się zajmujecie ?
Posiadam firmę budowlaną, dla trójmiejskich deweloperów wykonuję prace związane z okładzinami gresowymi. Także jak ktoś chce płytkę np. do łazienki to rabat potężny załatwię. kabiny baterie etc. też po rabatach takich, że na łazience masz 2 tys do przodu np na rozrząd
ps. Z moją usługą jeszcze lepiej
ps. Z moją usługą jeszcze lepiej
- dracus6662
- Super Klubowicz
logistyka ... bardzo przyjemna praca i bardzo dobrze płatna http://www.nl.dsv.com/
- stillbadboy
- Super Klubowicz
dracus6662 pisze:logistyka ... bardzo przyjemna praca i bardzo dobrze płatna http://www.nl.dsv.com/
logistyka, spedycja miedzynarodowa , handel ładunkami .
Dracus jak tam sie w holandii pracuje ? operujesz na teleroute'cie ?
zarobki na poziomie 4.5k na reke przestaly mnie cieszyc stad moje pytanie
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- dracus6662
- Super Klubowicz
jestem team leader"em nadzoruje przygotowywanie zamówień oraz spedycję praca czysta przyjemna zarobki mogę powiedzieć tylko że naprawdę dobrestillbadboy pisze:Dracus jak tam sie w holandii pracuje ? operujesz na teleroute'cie
jak się zyje w NL ? hmm szału niema z pracą też ,wielu znajomych kombinuje na zasiłki itp napięcia pomiędzy spoleczeństwem holenderskim da się zauważyć gnębienie Polaków na polskich tablicach zaczyna się robić procederem na masowa skalę w przeciwieństwie do wszechobecnuch niemieckich tablic gdzie nikomu to nie przeszkadza . To co za auto zaplacisz podatku tutaj za kwartał to nieporozumienie całkowite , dziwne obyczaje i dziwni ludzie o języku nie wspomnę chodzę do szkoły ale to i tak masakra , że tak powiem Northen Ireland wróć!!! Tam się żyło świetnie ... z tym że trzeba gdzieś zarabiać nie każdy ma szczęście mieć dobrą pracę i zapomniałem dodać dobrze płatną w PL
jeszcze trochę to będę potrzebował nr telefonu bo Ci leniwi holendrzy mnie wykończątutenhamon pisze:najważniejsze montaż nagrobków na gruncie i prac z tym związanych .
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Dracus dzieki za wywód, nosi mnie żeby gdzies uciec właśnie w zawodzie który wykonuje, wiec lubie powęszyć popytać nie mam źle ale pracuje na procent i za utarg 3500-4000e netto otrzymuje 4000-4500zł wiec krew człowieka zalewa, a jeszcze mnie nie stać założyć takiego biznesu . Generalnie pracujemy z DSV od czasu do czasu ale stawki generalnie to macie kiepskie jeśli chodzi o drobnice do 3.5t na małe 8-10paletowki ale rozumiem ze wszystko idzie na duże zestawy.
Jak dzwonie do Belga czy holendra to się pierw zastanawiam czy sie wkońcu miły trafi znacznie bardziej wole z Francuzami pracować ( głównie rejony Bordeaux po Tuluze ) Ci choć leniwi i olewatorscy to chociaż 80% z nich jest w miare mił
mam rodziców w USA żyją z ebay. Prowadza swoja działalność 2 osobowa w sumie jakos nie narzekają. Bylem tam kilkanaście razy raz dłużej raz krócej, raz na dziekance raz miedzy studiami generalnie kiedy się dało. Niestety ale to już nie ta Ameryka co kiedyś, dziś bilet drogi mieszkania drogie i o prace ciężko , 10lat w stecz to wszędzie można było isc praca z dnia na dzień , dziś sie poiebalo, meksiory robią za bezcen wszędzie ciecia, no i daleko od Polskiej krainy...jedyne co to jedzonko tańsze niż w Polszy niektóre rzeczy nie wiele droższe, narzędzia pracy tanie typu maszyny narzedzia warsztatowe itp, ciuchy za bezcen, samochody za bezcen, trochę bardziej komfortowe życie i łatwiejsze jak sie juz człowiek zachaczy w jakiejś dobrej pracy.
kusi mnie trochę Norwegia Szwecja....kasa inna, po anglikansku można w zawodzie , na miejscu w cywilizacji a i osemke można zabrać .. tam sie quattro przyda
Jak dzwonie do Belga czy holendra to się pierw zastanawiam czy sie wkońcu miły trafi znacznie bardziej wole z Francuzami pracować ( głównie rejony Bordeaux po Tuluze ) Ci choć leniwi i olewatorscy to chociaż 80% z nich jest w miare mił
mam rodziców w USA żyją z ebay. Prowadza swoja działalność 2 osobowa w sumie jakos nie narzekają. Bylem tam kilkanaście razy raz dłużej raz krócej, raz na dziekance raz miedzy studiami generalnie kiedy się dało. Niestety ale to już nie ta Ameryka co kiedyś, dziś bilet drogi mieszkania drogie i o prace ciężko , 10lat w stecz to wszędzie można było isc praca z dnia na dzień , dziś sie poiebalo, meksiory robią za bezcen wszędzie ciecia, no i daleko od Polskiej krainy...jedyne co to jedzonko tańsze niż w Polszy niektóre rzeczy nie wiele droższe, narzędzia pracy tanie typu maszyny narzedzia warsztatowe itp, ciuchy za bezcen, samochody za bezcen, trochę bardziej komfortowe życie i łatwiejsze jak sie juz człowiek zachaczy w jakiejś dobrej pracy.
kusi mnie trochę Norwegia Szwecja....kasa inna, po anglikansku można w zawodzie , na miejscu w cywilizacji a i osemke można zabrać .. tam sie quattro przyda
-
- Super Klubowicz
- dracus6662
- Super Klubowicz
bawiłem się kiedyś stolarką ogrodową , altany , domki mosty i mostki
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]