![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 ] Nie wyświetla braku płynu do spryskiwaczy
[D2 99 ] Nie wyświetla braku płynu do spryskiwaczy
Siemanko mam taki problem w swojej A8, nie pokazuje mi że nie ma płynu do spryskiwaczy, i ostatnio nawet zauważyłem że troszeczkę brakowało płynu chłodniczego i również mi nie pokazało jego braku.W czym jest problem, może ktoś z was miał już taki problem?
Ostatnio zmieniony 26 paź 2014, 15:04 przez szwejo, łącznie zmieniany 2 razy.
szwejo, lec sie najpierw przywitac do odpowirdniego dzialu bo OPR bedzie od admina
a przy okazji dolaczam sie do tematu bo tez mi nie pokazuje na FISie ze plynu do spryskiwaczy brakuje ...

a przy okazji dolaczam sie do tematu bo tez mi nie pokazuje na FISie ze plynu do spryskiwaczy brakuje ...

Ostatnio zmieniony 25 paź 2014, 19:21 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
[center]szwejo,
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
[/center]
Pozdrawiam ernesto.
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
[/center]
Pozdrawiam ernesto.
- tutenhamon
- Super Klubowicz