[D2 ALL ] kupno akumulatora
nieee no co tyyy od kiedy trafiłem na jakąs ruską pordróbkę i to w DE kupowalem to już tego Boscha nie kupie ...Apophis pisze:BOSH S5 only it
ale za to z całym przekonaniem polecam CENTRA FUTURA. Ja mam model CENTRA FUTURA 100AH 900A no dają 3 lata gwarancji. Jak dotąd nigdy nie miałem problemu.
to nie jest zwykły napęd...to
Centry aktualnie sporo latają na gwarancje... i odziwo im wyższa seria, tym bardziej awaryjna... odziwo też miałem sporo gwarancji na polskiego ZAPa... bez problemu za to Banner ale są 2 serie - tańsza i droższa ale nazw nie pamiętam
ogólnie u mnie jest centra od 2 lat 75ah i coś słabo już kręci z rana... z resztą jak się kręci samochód "w około komina" to można mniejszy aku zamontować - szybciej się podładuje po odpaleniu
ogólnie u mnie jest centra od 2 lat 75ah i coś słabo już kręci z rana... z resztą jak się kręci samochód "w około komina" to można mniejszy aku zamontować - szybciej się podładuje po odpaleniu
A ja mam inne podojście i sprawdza się idealnie tak samo zrobiłem teraz. Kupuje w hurtowni najtańszy rok czasu wytrzyma bez problemu. Po roku jadę do hurtowni wyjmuje aku i daje do sprawdzenia z reguły ma już około 70% sprawnosci. Dostaje nowy z pełną gwarancja. Dzięki temu co roku mam nowe sprawne aku z wieczna gwarancja i wszystko to za 260zl w przypadku aku o pojemości 100ah i pradzie rozruchowym 810A