Narty
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Ja już niestety wróciłem z nartek,było bardzo fajnie,byłem w Białce Tatrzańskiej,pozatym odwiedziłem Czarną Górę oraz Jurgów ,widziałem jedno autko A8 z tłumikami od W12 -ale W12 to nie było z rejstracjami jak dobrze pamiętam KTT czy coś podobnego ,jechało z Zakopanego do Murzasichle ,może ktoś z klubowiczów
Jak znam Austrię to drogi będziesz miał w lepszym stanie niż Polskie latem ale jak jakieś przejazdy po nieodśnieżonych drogach planujesz to wziąść nie zaszkodzi, dużo miejsca Ci to nie zajmie a może się przydać.
Ja na Austrię/Włochy zawsze przez Niemcy jeździłem i nigdy problemów nie było, ani w trasie ani na miejscu - a jeździłem Nubirą, Polówką, Civikiem i nigdy łańcuchy się nie przydały...
8-ka jeszcze nie miała okazji się sprawdzić w górach
Ja na Austrię/Włochy zawsze przez Niemcy jeździłem i nigdy problemów nie było, ani w trasie ani na miejscu - a jeździłem Nubirą, Polówką, Civikiem i nigdy łańcuchy się nie przydały...
8-ka jeszcze nie miała okazji się sprawdzić w górach
A8 d2 Long
Witam w Austrii sa odcinki podjazdowe nie tylko w Alpach ale na Semeringu nie daleko Wiednia ze przy obfitych opadach musisz zalozyc lancuchy bo inczej cie tam policja nie wpusci a jak cie zlapia to mandat i czy to bedz Alpy czy jakis zwykly podjaz na ktorym sa wymagane lancuchy to bedziesz musial je miec tak wiec zabierz ze soba to nic nie kosztuje