ale pepi, pierdy tu ludziom zapodajeszpepi pisze:tak do 4 tys to tak

wiec daj juz spokoj

![]() |
![]() |
![]() |
ale pepi, pierdy tu ludziom zapodajeszpepi pisze:tak do 4 tys to tak
-to po co montować gówno pod maskę ?Apophis pisze:nie trzeba montować niepotrzebnych gratów.
Po co 2 reduktory dla 1% czasu jazdy z pełnym butem niech się podpiera benzynką. Najlepiej to wrzucić reduktor alaska i też by jakoś gaz podawał a reszta była by uzupełniana przez Pb.Apophis pisze: 2 reduktory zapodał bym dopiero w W12.
Pepi pisze:-to po co montować gówno pod maskę ?
Alleluja <okioki> <brawo2>Apophis pisze:A po to że 99% czasu jeźdzę spokojnie i nie potrzeba mi dwóch reduktorów(wykorzystywanych w 1% czasu jazdy) i co za tym idzie zbędnych gratów pod maską. Zaznaczam że Genius Max ma spora wydolność i jesli słabnie powyżej 4tyś obr.lub tez predkości powyżej 250km/h to jak zaznaczam u mnie taka jazda jest najwyżej w 1%całości. Przy wyprzedzaniu niech się wspomoże a jak cisne na maxa autobahną to se pstrykne na PB i bedzie luz. I mam nadal dobrą instalke co świetnie da rade na pozostałe 99% exploatacji.
2 reduktory zapodał bym dopiero w W12.
-chyba jakiś żartApophis pisze:wystarczy mi chyba na co najmniej rok![]()
- a właśnie że nieGabriel pisze:dla mnie BRC to "bubel" jak wiele
Jak to nie wypluje? Przecież można ustawić aby powyżej 5000obr dolewał paliwa i będzie jak BRC z tego co wyczytałem z Twoich postów. A wówczas wypluje dużo mocy :ppepi pisze:To żaden stag /agis nie wypluje tyle mocy co BRC