[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Hehe Ernesto, tys jest dobry z tymi zyczeniami Pucharku nie dostalem, ale gratulacje oslodzily mi ten wynik Tomek, ja Ci powiem ze namawialscie mnie chyba dluzej niz pol godziny Ale w sekrecie powiem Ci ze czekalem az kolejka wyczekujacych sie zmniejszy, no i wjechalismy na samym koncu Dobrze ze uwieczniles to dla potomnych
O ffffuj.... noi dlaczego jej to zrobiłeś? <tjaa>robertas pisze:No i stalo sie... nieuchronnie, dnia 6 Grudnia, wskoczyl w koncu zimowy setup... Juz sie sniegu nie boje
Ostatnio zmieniony 07 gru 2014, 20:06 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- stillbadboy
- Super Klubowicz
fajnie się prezenci całe autko, masa pracy i ciekawych modów, przebrnąłem przez cały temat, chwila zeszła ale ta kwadratowa okleina dolnego grilla wygląda jak meble kuchenne, nie da się w jednym kawałku z krągłościami zrobić tych chromów ?:)
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
stillbadboy, no podziwiam Cie ze przebrnales przez caly ten temat Hmm co do tej ramki... Sporo osob mnie juz podszczypywalo za ta ramke na dole Zeby bylo smieszniej, to pamiatka po poprzednim wlascicielu...jeszcze Obiecuje sobie ze cos z tym zrobie, ale zawsze zapomne Choc jak bede robil ze zderzakiem, to zrobie to tak jak byc powinno
- stillbadboy
- Super Klubowicz
spoko czaje, ja u siebie wywaliłem ten chrom z dołu bo był juz poniszczony ale w sumie podobało mi się ( ogólnie ) więc chyba sobie to wkleję znowu tylko świeże.
a wyglądało to mniej więcej tak :
Czepiają się Ciebie jak mnie o ledy dolne , ale i ich dni są już policzone dzięki radzie Apophis'a
a wyglądało to mniej więcej tak :
Czepiają się Ciebie jak mnie o ledy dolne , ale i ich dni są już policzone dzięki radzie Apophis'a
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"