części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D3 preFL ALL ] Problem z ustawieniem geometrii przod

Motostacja

Post autor: Motostacja » 08 gru 2014, 11:37

No ja zawsze ustawiam u "henia" jeszcze sie nie zdarzylo zeby spierdzielil robote

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 08 gru 2014, 12:30

Ja dla świętego spokoju robię geometrię 1-2 razy w roku - wolę zapłacić za geometrię niż za nowe opony ;)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

RA__________

Post autor: RA__________ » 08 gru 2014, 12:36

Na pewno glebowane auta szybciej sie potrafią z geometria wysrać jak ktos smiga ciągle po wiadomego stanu drogach :)

Nie pierwsze moje auto mam i zawsze były to raczej limuzynki i poza zbieżnością "heniu" nie musiał mi nic ustawiać. Potem sam się nauczyłem i "heniu" stracił pracę.

Pare lat temu jak pojechałem C4 na te lasery to mi kazali wymienić pół zawieszenia debile a był tylko drążek.

Korton
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Korton » 08 gru 2014, 12:37

FOSS pisze:Ja dla świętego spokoju robię geometrię 1-2 razy w roku - wolę zapłacić za geometrię niż za nowe opony ;)
Ano wlasnie, chyba warto bo geometria to koszt ~100zl, a oponki juz pare tys. Ehh tylko ta nieszczesna sruba. Zrobie za 1-2 tyg moze nastepne podejscie gdzie indziej, moze dadza rade :)

Motostacja

Post autor: Motostacja » 08 gru 2014, 12:44

Ja tez jestem fanem robienia geometri 1-2 razy w roku zazwyczaj zmiana kol z zima lato i odwrotnie , wiadomo wahacze sie zuzywaja to i geometria moze sie rozjechac

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl