![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 ] Żarnik xenon D2S - jakie, ile K ?
- bazzzyl
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1999
- Silnik: V6 2.8
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Niunia
Osobiście używałem takiego zestawu: http://www.carplan-international.com/pl ... ration-kit
Pastę wrzuciłem na polerkę, nie ręcznie. Następnie ten utrwalacz.
Efekt był fajny i długo się utrzymuje.
Pastę wrzuciłem na polerkę, nie ręcznie. Następnie ten utrwalacz.
Efekt był fajny i długo się utrzymuje.
A gdzie kupowałes to i jaki koszt?
czerze duzoczytałem o tym i sa podobno dobre lakiery bezbarwne akrylowe z utwardzaczem w sprayu i podobno efekt extra. uzywał ktos?
I kupilem ten zestaw T-CUT moze w weekend jak bedzie czas to pobawie sie z tym od zewnatrz i wewnatrz. Długo utrzymuje sie bez ponownego matowienia?
czerze duzoczytałem o tym i sa podobno dobre lakiery bezbarwne akrylowe z utwardzaczem w sprayu i podobno efekt extra. uzywał ktos?
I kupilem ten zestaw T-CUT moze w weekend jak bedzie czas to pobawie sie z tym od zewnatrz i wewnatrz. Długo utrzymuje sie bez ponownego matowienia?
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
niewiarygodne że kiedyś założyłem taki tematAra$ pisze: [ Dodano: 2013-10-12, 19:39 ]
troche na temat barwy żarników
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic ... w=viewpoll

powyżej 5000K
obecnie potrzebuję kompletu D2R i po rozeznaniu na A wyszło że
markowe markowe obojętnie od barwy to około 170pln/szt
a wynalazki typu X-treme Vision czy CBI to 250/szt
pytanie czy za extreme (4800K) lub CBI (5000K) warto tyle dopłacić
jestem po napylaniu luster i czyszczeniu (nie polerowaniu) kloszy
i jeszcze jedno dlaczego piszą że CBI to białe światło skoro w nazwie ma Blue? <niewiem>
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
hej. słuchaj przerabiałem ten temat co ty. miałem CBI ale 5500k i powiem ze światło białe błękitne, jak np nowe MB. Ale jak nie przeszkadza ci delikatnie biało żółte śwtiało Kup Osram nightbreaker unlimited, ja kupiłem i na poczatku myslalem ze podrobka bo swieciły jak H7 w punto żony, ale juz po 2 tyg ładnie sie rozswieciły i z dnia na dzien coraz epiej jest, badzo duzo światła i dobrze oświetlaja droge i oba pobocza