Swięta.
Re: Swięta.
BAU pisze:Z okazji świąt Bożego Narodzenia serdeczne życzenia dla wszystkich forumowiczów i ich rodzin ode mnie i mojego syna który wkrótce tu dołączy z A8 d3 <papapa> <brawo2>
Również zdrowych wesolych.... Panie Romku!
Miło widzieć osobę z Łodzi.
Zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt. Spełnienia marzeń, Gwiazdki z nieba i wielu sukcesów życiowych. Przede wszystkim bezawaryjnych i bezpiecznych. Życzę Wam tyle samo wyjazdów co powrotów. Dla tych co są w rozjazdach by szczęśliwie wrócili do domów.
By nadchodzący małymi krokami Nowy Rok stał się początkiem wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin, bliskich i przyjaciół.
By nadchodzący małymi krokami Nowy Rok stał się początkiem wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin, bliskich i przyjaciół.
- Doc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Wszystkiego dobrego w nowym roku.
I Oby nadchodzący rok był pod każdym względem lepszy. Żeby nam zdrówko dopisywało,waluta w skarpetce się mnożyła,potomstwo rosło zdrowe,furki się nie psuły i co byśmy się w jak największym gronie spotkali na zlocie
Tego Wam kochani życzymy,goraco pozdrawiamy i Szampańskiej Zabawy!
Administracja
I Oby nadchodzący rok był pod każdym względem lepszy. Żeby nam zdrówko dopisywało,waluta w skarpetce się mnożyła,potomstwo rosło zdrowe,furki się nie psuły i co byśmy się w jak największym gronie spotkali na zlocie
Tego Wam kochani życzymy,goraco pozdrawiamy i Szampańskiej Zabawy!
Administracja
Ostatnio zmieniony 31 gru 2014, 20:51 przez Doc, łącznie zmieniany 1 raz.
2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl