Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
k**** tyle co sie naszukałem drzwi pod kolor bo zalezalo mi na oryginalnym lakierze po całości bo całe auto mam w oryginalnej powloce bez wgniotów i innych badziewi to koles mi wjezdza ciezarowka w auto bo sie zapatrzyl na jakis szit... i wali mnie w część nie wymienialną która trzeba bedzie prostowac i szpachlowac... co lepsze jak uzlyszalem ile to bedzie kosztowac to mnie CH** spalił na miejscu , czekam na rzeczoznawce ale juz w ASO mi zapowiedzieli że będzie całka .... od listopada 2013 do dnia dzisiejszego by poprawic stan mojego auta i wlasne samopoczucie wrzuciłem w ta kupe żelastwa 20 tysi , ale w kraju złodzieji tzw POlsce zlodziejami sa ubezpieczalnie ktore wyceniaja mi wartosc auta na 15 tys!!! tak 15 tys zł bo tyle dla tych głupich ch*** jest to warte a składke płace jak za kazde inne auto warte 50tys + i nie mogę spać spokojnie i czuć sie bezpiecznie w tym je****, pi******* kraju dla czarnuchów europy czyli NAS Polaków!!! mam tego już serdecznie dość!
i byle gowniany wieśniak ci wjedzie w auto i jeszcze ma pretensje ze na policje dzwonisz , przeciez on tego specjalnie nie zrobil co sie go czepiam? je*** stary obsikany dziad z cieżarówki , w innych okolicznościach zatłukł bym go tym zderzakiem co mi zerwał , złamas p********
Im bardziej dbasz i srasz sie ze swoim autem tym więcej masz z nim kłopotu ! koniec kropka!!
i byle gowniany wieśniak ci wjedzie w auto i jeszcze ma pretensje ze na policje dzwonisz , przeciez on tego specjalnie nie zrobil co sie go czepiam? je*** stary obsikany dziad z cieżarówki , w innych okolicznościach zatłukł bym go tym zderzakiem co mi zerwał , złamas p********
Im bardziej dbasz i srasz sie ze swoim autem tym więcej masz z nim kłopotu ! koniec kropka!!
bądź sobą, wariatów też lubią
Maćku spokojnie samochód rzecz nabyta i tylko rzecz(ja tak sie pocieszam jak się coś staje)
A ja dzis spędziłem dzionek z moją. W planach było wymienić czujnik wałka który na 99% był kaput a tymczasem znalazem przewód og G28 w stanie agonii i udało mi się szybko załatwić czujnik oplowski który po małej przeróbce pasuje(temat z forum)
Tu dzieki dla Michała Wruszaka za telefoniczna sprawna pomoc w namierzeniu numeru czesci!
Jednakże po wymianie sond i owego czujnika oraz uporządkowaniu przewodów,wtyczek i innych pierdółek wokoło silnika pozostał problem korekt ktore czasami potrafia pokazać 0% w kanale 11(sondy pracują cacy) Wtedy wywala mi bład sondy.
Do sprawdzenia ta sprawa bo przyczyną tego może być zwarcie na przewodach G28 jakie było po spotkaniu się tego kabla z kolektorem wydechowym...
A ja dzis spędziłem dzionek z moją. W planach było wymienić czujnik wałka który na 99% był kaput a tymczasem znalazem przewód og G28 w stanie agonii i udało mi się szybko załatwić czujnik oplowski który po małej przeróbce pasuje(temat z forum)
Tu dzieki dla Michała Wruszaka za telefoniczna sprawna pomoc w namierzeniu numeru czesci!
Jednakże po wymianie sond i owego czujnika oraz uporządkowaniu przewodów,wtyczek i innych pierdółek wokoło silnika pozostał problem korekt ktore czasami potrafia pokazać 0% w kanale 11(sondy pracują cacy) Wtedy wywala mi bład sondy.
Do sprawdzenia ta sprawa bo przyczyną tego może być zwarcie na przewodach G28 jakie było po spotkaniu się tego kabla z kolektorem wydechowym...