części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
adrian949

Post autor: adrian949 » 27 gru 2014, 18:20

Wymieniłem wąż paliwowy który przykręca się do listwy wtryskowej. Wąż jest prasowany z dwóch stron i z dwóch stron leciało paliwo. 10 min roboty i założony od lifta

pb41ns
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: pb41ns » 27 gru 2014, 20:15

wymieniłem spryskiwacze szyb, wkońcu siuka i podgrzewanie działa <hura>
i tu podziękowanie dla kolegi RemuSkm <amasz> &#920;

ernesto

Post autor: ernesto » 28 gru 2014, 13:04

A mi zima nie straszna :) Niunia wczoraj bawiła się na weselu więc do południe spędzone pozytywnie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gość

Post autor: Gość » 28 gru 2014, 15:56

A to dlateeeego tyle picowałeś :P

ernesto

Post autor: ernesto » 29 gru 2014, 20:52

Dziś niunia spędziła cały dzień pod respiratorem, ostatnio krótkie odcinki dały się we znaki i jak załączyłem grzanie szyby zapaliła się kontrolka akumulatora.

Gość

Post autor: Gość » 29 gru 2014, 20:54

A co D3 żeby ci się zapalała kontrolka? U nas jak ładowanie dobre to nawet z kapciem pojedzie. Swoją droga u mnie po awarii halla doceniłem wartośc boscha S5 :) Kręcił poł dnia i dalej kreci mimo że nie odpala :D

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 29 gru 2014, 22:18

dzis dostałem strzała od cięzarówki w lewy tylni błotnik .... wiec nie wiem sam co bedzie dalej z moim autem tragedii nie ma ale juz mi sie odechciało...
bądź sobą, wariatów też lubią

Inter32
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Inter32 » 29 gru 2014, 22:50

wyrazy współczucia dla Ciebie kolego

Gość

Post autor: Gość » 29 gru 2014, 22:56

preston81 pisze: tragedii nie ma ale juz mi sie odechciało...
Spokojnie.
Często miewam takie odczucia jak kolejny raz coś trza naprawić.

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 29 gru 2014, 23:28

k**** tyle co sie naszukałem drzwi pod kolor bo zalezalo mi na oryginalnym lakierze po całości bo całe auto mam w oryginalnej powloce bez wgniotów i innych badziewi to koles mi wjezdza ciezarowka w auto bo sie zapatrzyl na jakis szit... i wali mnie w część nie wymienialną która trzeba bedzie prostowac i szpachlowac... co lepsze jak uzlyszalem ile to bedzie kosztowac to mnie CH** spalił na miejscu , czekam na rzeczoznawce ale juz w ASO mi zapowiedzieli że będzie całka .... od listopada 2013 do dnia dzisiejszego by poprawic stan mojego auta i wlasne samopoczucie wrzuciłem w ta kupe żelastwa 20 tysi , ale w kraju złodzieji tzw POlsce zlodziejami sa ubezpieczalnie ktore wyceniaja mi wartosc auta na 15 tys!!! tak 15 tys zł bo tyle dla tych głupich ch*** jest to warte a składke płace jak za kazde inne auto warte 50tys + i nie mogę spać spokojnie i czuć sie bezpiecznie w tym je****, pi******* kraju dla czarnuchów europy czyli NAS Polaków!!! mam tego już serdecznie dość!

i byle gowniany wieśniak ci wjedzie w auto i jeszcze ma pretensje ze na policje dzwonisz , przeciez on tego specjalnie nie zrobil co sie go czepiam? je*** stary obsikany dziad z cieżarówki , w innych okolicznościach zatłukł bym go tym zderzakiem co mi zerwał , złamas p********
Im bardziej dbasz i srasz sie ze swoim autem tym więcej masz z nim kłopotu ! koniec kropka!!

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 29 gru 2014, 23:51

ulala...wspolczuje <spokojnie> ...niestety mamy takie wiesniackie ubezpieczalnie...mi tez wycenili na 15100 :/ na dzien zakupu ubiezpieczenia, ale na dzien zdarzenia w cale nie musi juz byc 15100 tylko mniej...chamstwo w panstwie <lipa>
to nie jest zwykły napęd...to

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 30 gru 2014, 14:48

Zalatwiajcie sobie osobna wycene rzeczoznawcy z PZmotu, tak co by Wasz samochod nie byl wyceniany wg ogolnych tabelek ale indywidualnie
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 31 gru 2014, 00:03

dam znac za jakies 13-14 godzin :) chyba ze mnie wsadza za morderstwo na rzeczoznawcy jak mnie spieni :)

Gość

Post autor: Gość » 31 gru 2014, 00:28

Maćku spokojnie samochód rzecz nabyta i tylko rzecz(ja tak sie pocieszam jak się coś staje)

A ja dzis spędziłem dzionek z moją. W planach było wymienić czujnik wałka który na 99% był kaput a tymczasem znalazem przewód og G28 w stanie agonii i udało mi się szybko załatwić czujnik oplowski który po małej przeróbce pasuje(temat z forum)

Tu dzieki dla Michała Wruszaka za telefoniczna sprawna pomoc w namierzeniu numeru czesci!

Jednakże po wymianie sond i owego czujnika oraz uporządkowaniu przewodów,wtyczek i innych pierdółek wokoło silnika pozostał problem korekt ktore czasami potrafia pokazać 0% w kanale 11(sondy pracują cacy) Wtedy wywala mi bład sondy.

Do sprawdzenia ta sprawa bo przyczyną tego może być zwarcie na przewodach G28 jakie było po spotkaniu się tego kabla z kolektorem wydechowym...

adrian949

Post autor: adrian949 » 31 gru 2014, 17:49

Do mnie dotarły dziś nowe fele Multispoke 9j r20.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl