części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 ALL ] Jak ustawić prawidłowo nawiewy

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 04 sty 2015, 06:27

nie no masakra wychodziłoby to na odpływy chyba zatkane bo nawet jak na stacji cpn przemyłem szyby tym ustrojstwem na kiju i leciało duuzo wody to pozniej zaczęło parowc nie wiem gdzie jeszcze szukać byłem w nordglass żeby sprawdzili czy klej gdzieśnie puscił na szybie powiedzieli ze wszystko jest dobrze i nie maja tam nic do roboty auto nie miało przygód nigdy poza obtarciami , szyby wszystkie są ori podwójne tak więc tutaj nie szukałbym problemu zastaja te odpływy albo ten filter pyłkowy może nie dolega czy co i woda sie dostaje do dmuchawy bo to jedyny dla mnie rozsądny powód

no albo panikuje i szukam nie wiadomo czego bo w sumie auto stało 3 mce z tego co pamietam z uchylona przednia szybą 2 mce zaklejona folia i poprostu paruje ze srodka i tyle :/

dywaniki suche wycieraczki tez bynajmniej na dywanikach jak poloze reke to nie czuje mokrego

ostatnio symptom parowania troche osłabł ale nadal wystepuje

ernesto

Post autor: ernesto » 04 sty 2015, 13:32

dracus6662 pisze:auto stało 3 mce z tego co pamietam z uchylona przednia szybą 2 mce zaklejona folia i poprostu paruje ze srodka i tyle :/
Przez ten czas auto naciągnęło tyle wilgoci że ho ho
A4 mi stało miesiąc czasu a wytępiłem wilgoć dobre 2 miechy.
Wierz mi ona nie zniknie z dnia na dzień to nie realne. Efekt poprawy będzie powolny ale da rade się jej pozbyć.

Skoro dywaniki suche to jest ok. Ale wilgoć siedzi w gąbkach, wygłuszeniach, podsufitce, fotelach wszędzie.

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 04 sty 2015, 14:01

Dzieki panowie bede walczyl dalej grzejac na max i wietrzac

Gość

Post autor: Gość » 04 sty 2015, 15:19

Pobaw się jeszcze z odpływami bo do lata daleko a tylko wtedy widac gdzie i czy wycieka kondensat.

Awatar użytkownika
dracus6662
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: dracus6662 » 04 sty 2015, 15:30

no umnie to jak wiosna plus 7 stopni słoneczko :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl