części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Sprzedałem swoje A8

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 02 cze 2010, 14:04

zanjac pisze:(...)
3. a twoje 505 KM rozumiem ,że po dłubaniu czy jakimś chip-e?
Chyba calkiem sporo jest takich dłubniętych przez ABT albo MTM bo cena przeróbki w porównaniu do ceny zakupu jest relatywnie niska ;-)
zanjac pisze:banan schodzi z twarzy gdy trzeba coś do niej kupić :cry: np tarcze hamulcowe i klocki ,a hamować trzeba oj,oj trzeba :shock:
eee tam, banan wcale nie schodzi z twarzy...
za to błyskawicznie zakrzywia się do dołu :-(
zanjac pisze:(...) absurdem są ceny części.......choćby błotnika , zderzaka czy nawet klapki spryskiwaczy xenonów :shock: :shock: :shock:
Dla przykładu , naprawa przedniej osi hamulców: tarcze , klocki..........14tys :roll:
14kpln :shock:
RS'em o ile dobrze pamietam jeździłem jakoś w 2005 albo 2006 roku - wtedy cały komplet tarcz i klocków na przód i tył koszował w ASO 12kpln - masakra :evil:

Zawsze chciałem mieć takie cichociemne wyścigowe rodzinne kombi ale biorąc pod uwagę rodzinę, dzieci to zdecydowanie nie stać mnie jednak na jego utrzymanie...
zresztą po A8 i S8 nie wiem czy chciałbym się przesiadać do jednak mniejszego wnętrza RS6 :roll:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

JIMM

Post autor: JIMM » 02 cze 2010, 14:19

Jak widać na moim zdjęciu wyżej hamulce są inne w RS6 kolegi a inne w RS6 PLUS , wiec i cena jest niestety sporo wyższa :-|
Te samochody są naprawdę dla zasobnych ludzi............w pewnym momencie nudzi się wtapianie kasy w RS-a bo części to tylko serwis Obrazek
a już naprawa po wypadku to lepiej z kiosku ruchu zdobić małego fiata :D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl