[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Hehe no na razie Panowie, to roboty mnie z tym czeka sporo... Ale juz niedowiarkom mowie ze tej szpary nie bedzie... Dzis byla tylko pierwsza z wielu przymiarek, musialem obczaic na czym stoje Bardziej nurtuje mnie to co zrobic z listewkami, ale jakies wizje tez mi po glowie juz chodza, zobaczymy co z tego wyjdzie tak czy siak do czerwca musze z tematem wyrobic
preston81, no wlasnie kilku userow ma zderzaki od polifta, ale tylko Pszendza zrobil to tak jak powinno to wygladac bo dolozyc zderzak i te szpare zostawic to lipka troche No i wiem ze rezal cos z chromami zeby przeniesc je bardziej do srodka... W przedlifcie lampy sa szersze niz poliftowe Wizje mam, tak wiec odrobie sie z robota i bedziem dzialac
Choc ostatnio roboty to mam po lokcie bo jakis czas temu procz zderzakow nabylem takiego bezdasznika i troche roboty juz w niego wlozylem zeby w lato jezdzic bez dachu Nie pytajcie co mnie sklonilo do zakupu... Bo sam nie wiem
Choc ostatnio roboty to mam po lokcie bo jakis czas temu procz zderzakow nabylem takiego bezdasznika i troche roboty juz w niego wlozylem zeby w lato jezdzic bez dachu Nie pytajcie co mnie sklonilo do zakupu... Bo sam nie wiem
Maciek, no akurat na nadmiar hajsu to ja nie cierpie... wrecz przeciwnie... No mialo byc grube kolo do osemy, no a poki co wyszlo cabrio... Kupilem z mysla zeby odratowac ten egzemplarz bo ma potencjal, jakos mi sie go zal zrobilo i mysle kupie, porobie i odsprzedam, ale coraz bardziej po glowie mi chodzi to ze zostanie na dluzej No nie wiem czy dalem duzo... raczej w miare tanio kupilem, jak za ten rocznik i wyposazenie, na razie poki co z rejestracja i wszystkim tym co wsadzilem i kupilem wyszlo mnie 9klockow... A jeszcze troche trzeba porobic zeby igla byla... No ale rok produkcji 1996, niestety tylko 2,6 w benzynie doladowane LPG, ale jakos sie odpycha, fajnie ze to juz polift, srodek troche inny, czarna skora, dodatkowe zegary, soczewki z przodu ze spryskami, klapa ze swiatlem stopu, pelna elektryka szyb, dach elektryczny co nie jest zbyt popularne w tym modelu Srodek juz odchwascilem bo bylym wlascicielu bo nie bylo zbyt fajnie... Podnioslem do serii bo ta gleba to byla masakra No swojej roboty nie licze juz, bo mialem miec co robic zimowymi wieczorami... Jeszcze bedzie z tego fajne cabrio
No wiec tak... malymi kroczkami... jedziem z tym zdesiem ze "szparka"juz sie troche uporalem jutro kleje i lece dalej ze szlifowankiem i przygotowka pod malowanie Najgorsze i tak jest przeformowanie listewek, ale juz prawie udalo osiagnac mi sie ideal Tak wyglada male podsumowanie krok po kroku
Szkoda tylko ze jest tak zimno, bo nie chce sie troche siedziec w garazu
Szkoda tylko ze jest tak zimno, bo nie chce sie troche siedziec w garazu