zakup na allegro
zakup na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=4999560208
kupiłem sprzęgło z tej aukcji nie dopatrzyłem że to nie valeo tylko syf
i gość twierdzi że opis aukcji jest czytelny
dla was też ?
Czy ja się czepiam
kupiłem sprzęgło z tej aukcji nie dopatrzyłem że to nie valeo tylko syf
i gość twierdzi że opis aukcji jest czytelny
dla was też ?
Czy ja się czepiam
-
- Super Klubowicz
Czepiasz sie ale fakt ze zdjecie dał Valeo a opis to jakaś inna firma .
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
Cena napewno dość mocno świadczy o produkcie Osobiście pierwsze słysze tą nazwe firmy .
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
Zwykły marketing niczym zdjęcia poloneza z ogłoszenia robione przed salonem ferrari i co kupisz tego poloneza myśląc ze to ferrari
Czytac ze zrozumieniem, bo dzis przy obecnej konkurencji i chwytach marketingowych mozna tak zostac zakreconym, ze kupisz forda w cenie audi
masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny zawsze mozesz skorzystac
Czytac ze zrozumieniem, bo dzis przy obecnej konkurencji i chwytach marketingowych mozna tak zostac zakreconym, ze kupisz forda w cenie audi
masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny zawsze mozesz skorzystac
wieczorem lepiej ten opis widać ja to nabyłem jak było jasno i nic nie widziałem .
Syf jakich mało ten zestaw tylko w podobnej cenie było valeo tylko patrzyłem że ten gość miał tanią przesyłkę
Można zwrócić to coś ale po co i tak pójdzie do auta które robię
a takiego chlewu jak tam jest w tym aucie to jeszcze nie widziałem <jezu>
Syf jakich mało ten zestaw tylko w podobnej cenie było valeo tylko patrzyłem że ten gość miał tanią przesyłkę
Można zwrócić to coś ale po co i tak pójdzie do auta które robię
a takiego chlewu jak tam jest w tym aucie to jeszcze nie widziałem <jezu>
Trzeba dokładnie czytać, bo są tacy co żerują na tym że zdjęcia powstawiają inne a przedmiot też inny bo gdzieś napisali mapa, kiedyś miałem taką sytuacje, jak pokrywa głowicy od kompresora mi pękła, przysłali co innego, no ale się nie doczytałem i moja wina, a to że tak napisali że ledwo co widać, to dla nich wszystko ok, oddać dziadostwo
auto stoi na placu
czas to kasa -odsyłanie ok parę razy robiłem tak pomijam koszta transportu i to Że kasa lewituje jest zamrożona .
Raz mnie typo załatwił -napisał że towar nosi ślady montażu a tylko rozpakowałem pudełko
i poszło 999 w plecy bo nic takiemu delikwentowi nie zrobisz .
Mam fakturę montuję to coś i jak padnie to niech se właściciel to reklamuje bo raczej dwóch lat nie da rady
czas to kasa -odsyłanie ok parę razy robiłem tak pomijam koszta transportu i to Że kasa lewituje jest zamrożona .
Raz mnie typo załatwił -napisał że towar nosi ślady montażu a tylko rozpakowałem pudełko
i poszło 999 w plecy bo nic takiemu delikwentowi nie zrobisz .
Mam fakturę montuję to coś i jak padnie to niech se właściciel to reklamuje bo raczej dwóch lat nie da rady
pokaż mi hurtownię aby towar miała w dobrej cenie ?
Co z tego że dają upusty jak wstępnie walą 100-200% ceny .
A to że dają podnośnik czy akiś telewizor lub wycieczkę to ty za to zapłacisz a bardziej ludzie którzy naprawiają auta .
To się skacze z kwiatka na kwiatek i patrzy gdzie taniej a nie człowiek podpisał cyrograf i musi brać .
A to że dają podnośnik czy akiś telewizor lub wycieczkę to ty za to zapłacisz a bardziej ludzie którzy naprawiają auta .
To się skacze z kwiatka na kwiatek i patrzy gdzie taniej a nie człowiek podpisał cyrograf i musi brać .
- stillbadboy
- Super Klubowicz
swiete slowa, poki roznica jest mala nie wiem 10-20zl czy 50 na tysiaku to nie ma sensu zamawiac na necie, ale czesto jest tak ze roznicy jest kilka stowek na drogich czasciach aa i na pierdolach potrafi byc 100% roznicy. A z zassady bynajmniej u mnie we wsi jest tak ze zamawiasz dzis a i tak masz na jutro, wiec.. jesli kupujesz na allegro u ogarnietego sprzedawcy to tez masz na jutro kurierem i to pod drzwi.pepi pisze:pokaż mi hurtownię aby towar miała w dobrej cenie ?
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"