Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
JIMM nie wiem jak w D3 ale ja w D2 normalnie rozklejam je dobrą suszarką lub opalarką podgrzewając. Rozkleja się przepięknie. Nie można grzać w jednym miejscu bo uszkodzisz. Trzeba latać dookoła aż będzie ciepła i co jakiś czas sprawdzać czy już puszcza.JIMM pisze:kolego, jak zamierzasz wymienić te odbłyśniki....jak masz patent na rozklejenie lampy to daj znać, chyba że wszystko chcesz zrobicp przez klapke, ale wymiana odbłysnika bez czyszczenia i polerowania szkła oraz soczewki to lipa i lepiej nie robić półśrodków...bo będziesz tylko wkurzony po paru tygodniach , że tego nie zrobiłes...przerabiałem to w A3Korton pisze:Zakup fantow i na dniach zabieram sie za robote z reflektorami (postaram sie zrobic jakies foto-story):
Obrazek
[ Dodano: 2015-03-19, 22:38 ]
Dwa dni temu wymieniłem Xenony plusy na Xenon soczewkę. Kurde obie lampy ładne ale z lekką przewagą na soczewkę przynajmniej jak dla mnie. Spróbuje przez weekend jeszcze wypolerować szkło.
Lampy kupiłem bez przetwornic. Wypierdzieliłem zapalnik oryginalny i zamontowałem normalne przetwornice do can. Wszystko działa jak tralala i błędów nie ma.
Została jeszcze polerka
Ostatnio zmieniony 22 mar 2015, 17:00 przez VIGO, łącznie zmieniany 2 razy.
Rób w życiu to na co masz ochotę a żyć będziesz szczęśliwie ...
tomi5 dobre graty też mam filtry K&Na gdzie kupowałeś tarcze i klocki ?? bo ja też dumam taki zestaw tylko nie wiem czy brać klocki Ferodo czy Hawki??
A ja dzisiaj kupiłem przyciski od klamki kierowcy bo brzydkie się zrobiły
A ja dzisiaj kupiłem przyciski od klamki kierowcy bo brzydkie się zrobiły
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Jedna soczewka z odblysnikiem juz wyjeta bez rozklejania. Calej soczewki z odblysnikiem nie da rady wyciagnac przez to okienko z tylu, ale jest na to patent trzeba soczewke rozdzielic od odblysnika w lampie jeszcze. Podobnie jak tu:JIMM pisze:kolego, jak zamierzasz wymienić te odbłyśniki....jak masz patent na rozklejenie lampy to daj znać, chyba że wszystko chcesz zrobicp przez klapke, ale wymiana odbłysnika bez czyszczenia i polerowania szkła oraz soczewki to lipa i lepiej nie robić półśrodków...bo będziesz tylko wkurzony po paru tygodniach , że tego nie zrobiłes...przerabiałem to w A3Korton pisze:Zakup fantow i na dniach zabieram sie za robote z reflektorami (postaram sie zrobic jakies foto-story):
Obrazek
Reszta juz latwa i da sie w srodku wyczyscic szklo reflektora od wewnatrz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
U mnie dzisiaj tez założone letnie koła opony nabłyszczone felgi przepolerowane, audi cała wypolerowana, przycisk w środku od blokowania auta wymieniony no i środek troszkę wyczyszczony 😃
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6