![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] nie działają spryskiwacze reflektorów
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Witam kolegów odgrzeje kotleta.. mam takie pytanie odnośnie spryskiwaczy reflektorów padły mi nie wiem nawet kiedy i chciałbym sprawdzić czy pompka dostaje zasilanie oraz sprawdzić czy działa na krótko moje pytanie jest takie czy od góry jestem w stanie to zrobić czy kanał mnie tylko ratuje mój samochód to A8 D2 FL 1999r. Dziękuje i pozdrawiam Wojtek 

Miałem właśnie pisać że źle ci napisałem i należy wyjąć lampę.wojtosc pisze:Witam więc tak udało mi się naprawić.Postąpiłem troszke inaczej niż koledzy piszą odkręciłem listwe pod reflektorem wyciągłem reflektor i w moim przypadku trzeba było dobrze przeczyścić styki złozyłem i działa jak należy pozdrawiam forumowiczy
to i ja sie podepne pod temat...otóż, może mi ktos pokazać jak wygląda wtyczka od drugiej pompki do spryskiwaczy. Chodzi o to że samego początku cos było nie tak, nie mogłem znalesc wytczki i dosztukowałem sobie przewodziki, podłączyłem pod pierwszą pompkę, z tym że chyba za małe cisnienie mi idzie i się nic nie wysuwa. Chciałbym to kiedys ogranąc tak jak powinno być tylko jak to wszysko tam jest podłączone...
dzięki..
dzięki..

to nie jest zwykły napęd...to
no właśnie taka pompkę do reflektorów też mam ale wtyczki nie umiem zlokalizować, bo ktoś ją chyba upier...liłwojtosc pisze:jeżeli chodzi o spryskiwacze reflektorów to jest biała i ma dwa piny ułożone w ten sposób | -- . Tak jest przynajmniej w 1999r Fl.

to nie jest zwykły napęd...to