[D2 94 4.2PB ] Zablokowane radio
[D2 94 4.2PB ] Zablokowane radio
Witam wszystkich. Ostatnio po odłączeniu akumulatora radio się zablokowało i wyskoczył napis
bodajże Saffe. Żadne z przycisków radia nie reagują choć radio jest podświetlone. I stąd moje pytanie jak mam rozkodować radio. Dodam tylko że rocznik samochodu to 94.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
bodajże Saffe. Żadne z przycisków radia nie reagują choć radio jest podświetlone. I stąd moje pytanie jak mam rozkodować radio. Dodam tylko że rocznik samochodu to 94.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2013, 22:02 przez daro72, łącznie zmieniany 1 raz.
Dążenie do doskonałości.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
Wyciagnij radio i zobacz czy ktoś nie napisał na nim markerem lub czymś podobnym kodu , u mnie tak było
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
-
- Forum Audi A8
- tutenhamon
- Super Klubowicz
No nie wiem nie wiem , chyba że ktoś ten kod umieścił tam specjalnie dla złodzieja Powinieneś mieć do radia książeczkę z kodem
Jeśli nie masz takowej to oczywiście są spece od tych spraw ale w niektórych przypadkach jest to skórka za wyprawkę .W twoim przypadku zakup nowego radia wiązał by się z większymi kosztami wiec lepiej jechać do serwisu Audi i odzyskać kod .
Jeśli nie masz takowej to oczywiście są spece od tych spraw ale w niektórych przypadkach jest to skórka za wyprawkę .W twoim przypadku zakup nowego radia wiązał by się z większymi kosztami wiec lepiej jechać do serwisu Audi i odzyskać kod .