No Janek juz sie doczekac nie moge az w koncu dzielo bedzie ukonczone xD No tak lakieruje sam, jak na moje warunki cudow sie nie mozna spodziewac, ale pozniej paprochy spoleruje i powinno byc oki Bo niestety paprochy zawsze w powietrzu u mnie lataja
No Panie i Panowie w koncu stalo sie.... Ku mojej wielkiej radosci, w wielka sobote, udalo sie w koncu ukonczyc to co zaczalem Obiecalem sobie ze na swieta wyjade... no i slowa dotrzymalem... Zderzaki juz zalozone... jutro tylko gdzies cichaczem musze podjechac na myjnie i splukac ten zimowy jeszcze brud Moje oko juz cieszy, napatrzec sie nie moglem I takie spy foto, jutro moze uda sie cyknac cos lepszego Szczesliwy i zadowolony dziele sie z Wami dobra nowina
Hehe no Maciek wyglada to naprawde swiezo i ladnie Zatem kilka fot czystego auta, teraz to wyglada Niechaj bedzie dla potomnych Macie na zajaczka odemnie
ernesto, no dziekowka, nie masz pojecia jaki fun mialem dzis wyjezdzajac na droge po 2och miesiacach przymusowego postoju Tasma mi sie skonczyla i na razie smigam bez tablicy w zderzaku, miski pare razy widac byly zniesmaczone
Apophis, srebrny ladnie wyglada z pomalowanymi dokladkami w kolor budy, ale mysle ze jak walniesz w piano, dla kontrastu to tez bedzie robilo spora robote
pięknie to wyszło, bardzo mi się podoba
tył też fajny tylko te końcówki trochę za duże i za bardzo "dominują" też myślę co wykombinować z wydechem i chyba zrobie tak jak masz Ty, ale z mniejszą średnicą końcówek